Voordeelhelmen motorkleding winkel

Bultaco helmen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bultaco doet oude tijden herleven door een reeks retro jethelmen op de markt te brengen. Elk van de helmen is gebaseerd op een van de legendarische motorfietsen van het Spaanse vintage motormerk. Zo heb je helmen als de Mercurio, Metralla en Lobito, die elk een eigen vintage kleurstelling en print hebben. De Bultaco helmen zijn goed te combineren met een retro of vintage motorfiets, zoals bijvoorbeeld een cafe racer. De afwerking van de jethelmen is bijzonder goed en door het gebruik van geperforeerd leer en witte stiksels wordt een mooie klassieke look gecreëerd. Kijk ook eens naar de bijpassen handschoenen.

Bultaco helm kopen

Voordeelhelmen.nl is jouw webshop voor Bultaco helmen en mooie bijpassende handschoenen. Het brede aanbod is snel leverbaar en scherp geprijsd. Wil je je maat weten? Maak dan gebruik van onze handige maattabel en meetinstructies. Wij bieden jou de service dat je een helm die om wat voor reden dan ook niet naar wens is gewoon kan ruilen of retourneren, hier doen we niet moeilijk over. Liever langskomen om te passen? Dat kan in onze showroom in Amsterdam.

Bultaco helmen geschiedenis

Het merk Bultaco werd in 1958 opgericht door de Spanjaard Fransisco Xavier Bultó, die het merk groot en legendarisch maakte in de internationale motorracewereld. De diverse modellen die in de loop der jaren werden gebouwd, vormden de inspiratie voor de nu nieuw op de markt gebrachte motorhelmen. Zo heeft iedere helm een eigen kleurstelling en print, die gebaseerd is op de motoren van Bultaco. Eind jaren 70 ging het merk helaas ter ziele, maar niet zonder een noemenswaardige heritage achter te laten.

Meer weten over Bultaco helmen? Mail ons gerust, of bel met een van onze helmspecialisten op (+31)(0)20-760 0807.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2021 Voordeelhelmen
Contact