Bandit helmen

Bandit is een Duits merk en is opgericht door een stelletje gekken met een grote liefde voor motorrijden en met name streetfighters. Wij durven met recht te zeggen dat de Bandit helmen de meest excentrieke motorhelmen zijn die we in ons assortiment hebben zitten. Alle Bandit helmen worden met grote zorg en met de hand geproduceerd van glasvezel of koolstofvezel. Dit maakt de helmen erg licht. Gecombineerd met een enorm opvallend design is dit een must voor de liefhebber. Eén van de populairste helmen is de Bandit jet helm.

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Veiligheid en kwaliteit van een Bandit helm

Bandit huist in een kleinschalige fabriek in de bossen vlakbij Berlijn en hoewel niet elke Bandit helm een ECE keuring heeft, wordt in deze kleine fabriek veel aandacht besteed aan veiligheid en kwaliteit van de helm. Zo beschikt Bandit over een testfaciliteit waar de veiligheid van de modellen getest wordt. Elke Bandit helm wordt geproduceerd uit glasvezel of carbon. Dit maakt ze kostbaarder dan polycarbonaat helmen, maar tegelijkertijd ook veel sterker, lichter en duurzamer.

Bandit helm online bestellen

Bij Voordeelhelmen.nl kan je gemakkelijk online je Bandit helm bestellen. Met behulp van onze handige maattabel kan je je helm maat opmeten, zodat je zonder problemen de juiste maat bestelt. Mocht je helm onverhoopt toch niet blijken te passen, dan kan je deze natuurlijk gewoon ruilen, hier doen wij niet moeilijk over. Liever een Bandit helm komen passen? Geen probleem, je kan bij één van onze winkels langs komen. Het is wel handig om even van tevoren te informeren of de gewenste helm hier ligt.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen