Tucano Urbano Beenkleden

Op zoek naar Tucano Urbano beenkleden? Om in de guurdere weersomstandigheden toch comfortabel op je scooter te rijden en warm en droog op je plaats van bestemming aan te komen is een scooter beenkleed essentieel. De beenkleden van Tucano Urbano zijn er in verschillende types, afhankelijk van het soort scooter. Ze zijn dubbel gevoerd en aan de binnenkant bekleed wat zorgt voor veel comfort en warmte en ze zijn waterproof. Deze beenkleden zijn voorzien van bevestigingsmaterialen zodat ze tijdens het rijden niet rond wapperen.

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De oorsprong van Tucano Urbano

Tucano Urbano is opgericht in 1999. Het merk werd opgericht in Milaan, Italië, en heeft sindsdien een prominente positie verworven in de motorkleding- en accessoire-industrie, vooral gericht op stedelijke mobiliteit. Met meer dan twee decennia ervaring heeft Tucano Urbano een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbaar merk dat hoogwaardige en functionele producten biedt voor motorrijders.

Tucano Urbano beenkleden bieden een uitstekende waterdichtheid en windbescherming. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen aan de motor en passen op verschillende modellen en merken. Of je nu een stadsrijder bent of een enthousiaste motorliefhebber, Tucano Urbano beenkleden bieden de juiste oplossing om je rijervaring te verbeteren en je te beschermen tegen de elementen, zodat je kunt blijven genieten van je motoravonturen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen