GPA helmen

Het Franse merk GPA heeft niet per se een hele uitgebreide collectie, maar wat ze wel hebben zijn pilotenhelmen met een ontzettend strak uiterlijk. Het meest populaire model is de GPA Aircraft (ook wel “OSBE Aircraft”). Alle GPA helmen die worden aangeboden in onze webshop zijn gekeurd volgens het ECE keurmerk en zijn dus veilig bevonden voor gebruik op de motorfiets. Bekijk ons volledige assortiment GPA helmen hier op onze website, of kom langs in een van onze winkels voor advies op maat.

Veilige pilotenhelmen van GPA

GPA (of “OSBE”) staat bekend om het maken van stoere motorhelmen in de stijl van “fighter” pilotenhelmen. De Franse helmenfabrikant is een van de weinige die zich aan dit segment wijdt wat betreft de productie van motorhelmen. Ook zijn ze geen onbekenden op de racecircuits. Zo heeft GPA een aantal van de beste autocoureurs zoals Nelson Piquet, Alain Prost, Jacques Laffite en Gilles Villeneuve voorzien van helmen.

Koop jouw GPA helm bij VoordeelHelmen.nl

Wil jij graag een GPA helm kopen? Dat doe je dan natuurlijk bij Voordeelhelmen. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan GPA (ook wel “OSBE”) helmen. Wij bieden alle service en gemakken aan die je maar zou kunnen wensen, ook als het gaat om garantie op GPA helmen. Wil jij je graag persoonlijk laten adviseren? Kom dan snel langs in een van onze uitgebreide motorkledingwinkels of neem contact op met onze klantenservice per telefoon of e-mail. Heb je online een helm besteld, maar is de maat niet goed? Wij bieden gratis verzending op bijna alles, en vanaf een productwaarde van €200 mag je de helm ook gratis retourneren. Bestel nu snel jouw GPA helm bij ons online of kom langs in een van onze winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen