Point 65

Point 65 is een Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van modulaire kajaks en outdooruitrusting. Wellicht niet een merk dat je direct verwacht bij Voordeelhelmen. Je vindt bij ons een selectie producten van Point 65, die ook uitermate geschikt zijn voor jouw motorrit.

16 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Waarom verkoopt Voordeelhelmen.nl Point 65?

Point 65 zou je wellicht niet direct verwachten in het assoritiment van Voordeelhelmen. Als toonaangevende naam in de industrie, biedt Point 65 innovatieve modulaire kajaks die perfect zijn voor avontuurlijke zee- en riviertochten. Of je nu een solo-kajakavontuur wilt beleven of samen met vrienden wilt peddelen, Point 65 heeft de juiste kajak voor jouw behoeften.

Naast kajaks biedt Point 65 ook een breed scala aan hoogwaardige outdooruitrusting, zoals rugzakken, tenten en accessoires, die je helpen om optimaal van je outdooravonturen te genieten. Met een sterke focus op duurzaamheid en functionaliteit is de uitrusting van Point 65 ontworpen om je te ondersteunen tijdens elke ontdekkingstocht. Dat is dan ook dé reden dat je deze motortassen bij Voordeelhelmen terug vindt.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen