Adventure helmen

Adventure helmen zijn bedoeld voor motorrijders die graag off-road rijden en avontuurlijke ritten maken. Deze helmen combineren elementen van zowel off-road helmen als integraalhelmen en bieden een veelzijdige en functionele oplossing voor rijders die op verschillende terreinen rijden. Bekijk direct ons complete aanbod.

Producten 1-28 van 125

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Waarom een adventure helm?

Een adventure helm biedt de ultieme veelzijdigheid voor motorrijders die zowel on- als off-road avonturen beleven. Met een beweegbare kinbescherming kan je snel schakelen tussen een volledige helm en een jethelm. Het ingebouwde zonnevizier beschermt tegen de zon, terwijl het efficiënte ventilatiesysteem voor comfort zorgt tijdens inspannende ritten. De helm is ontworpen om accessoires te ondersteunen, waardoor je volledige controle hebt tijdens je avonturen.

De belangrijkste kenmerken van een adventure helm

Over het algemeen bieden adventure helmen een goede balans tussen comfort, bescherming en veelzijdigheid. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor avontuurlijke motorrijders die zowel on- als off-road rijden, zoals enduro, dual-sport en all-terrain ritten. Adventure helmen hebben over het algemeen een beweegbare kinbescherming die omhoog kan worden geklapt, waardoor ze kunnen worden gedragen als zowel integraal- als jethelmen, afhankelijk van de situatie.

Optimaal bestand tegen zon en hitte met een adventure helm

Een adventure helm beschermt je tegen weersinvloeden van buitenaf. Veel van deze helmen zijn uitgerust met een ingebouwd zonnevizier om rijders te beschermen tegen verblinding door de zon. Daarnaast beschikken de helmen vaak over een efficiënt ventilatiesysteem om de rijder koel te houden, vooral tijdens inspannende off-road ritten.

Ontdek alle motorhelmen

Heb je niet gevonden wat je zocht? Verken dan onze diverse selectie motorhelmen. Bij Voordeelhelmen.nl vind je een breed aanbod helmen, van integraal tot systeemhelmen. Geniet van gratis verzending vanaf €75, 100 dagen retourrecht en deskundig advies. Bestel nu je helm online of bezoek onze winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen