Korte motorlaarzen

Korte motorlaarzen zijn uitermate geschikt voor motorrijders die een wat meer comfortabele laars willen dan hun normale (hoge) tourlaars. Het voordeel van een korte motorlaars is dat je er gemakkelijker mee kan lopen en minder het gevoel hebt dat je motorlaarzen draagt. Ontdek direct ons aanbod.

Praktisch lage motorlaarzen voor meer loopcomfort

Korte motorlaarzen zijn ideaal voor de motorrijders die even wat anders zoeken dan hun reguliere tourlaarzen die normaal gesproken vrij hoog zijn. Het loopt over het algemeen wat comfortabeler dan hoge laarzen en is voor korte ritten net wat comfortabeler.

Tegenwoordig heb je veel keuze uit korte motorlaarzen. Zo heb je waterdichte motorlaarzen, maar ook wat meer zomerse korte motorlaarzen die minder warm aanvoelen maar wel nog goed beschermen. Korte motorlaarzen bieden vaak dezelfde bescherming als hoge motorlaarzen. Het enige verschil is dat ze je scheenbeen minder goed beschermen en wat minder geschikt zijn voor noodweer.

Bekijk onze complete collectie motorlaarzen

Je juiste setje niet gevonden? Bekijk dan onze uitgebreide selectie motorlaarzen. Of je nu op zoek bent naar laarzen voor het zomer- of winterseizoen, in casual of retro stijl, kleine of grote maat, wij hebben het. Profiteer van gratis verzending, 100 dagen retourrecht en deskundig advies. Bestel nu online of bezoek onze winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen