Kriega motortassen en bagagesystemen

Het Engelse merk Kriega is in 2000 begonnen met het maken van motortassen, motorbagagesystemen en accessoires van de hoogste kwaliteit. Kriega heeft in een hele korte tijd een behoorlijk goede reputatie opgebouwd, de motortassen en motoraccessoires van dit merk worden dan ook verkocht in meer dan 40 verschillende landen. Wij zijn een trotse officiële dealer van dit kwaliteitsmerk en bieden het volledige assortiment Kriega motortassen op onze website en in onze winkels.

Producten 1-28 van 120

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Waterdichte motortassen van Kriega

De motorbagage systemen van Kriega bieden allerlei mogelijkheden om veilig en comfortabel jouw bagage te vervoeren met de motor. Het bekende merk maakt alles van Kriega motorrugzakken en tanktassen tot bagage straps. De motortassen zijn in veel verschillende stijlen en formaten te bestellen. Ook is het mogelijk om verschillende motortassen en drypacks bijvoorbeeld met elkaar te combineren en aan elkaar vast te maken. Overigens zijn de drypacks van Kriega heel eenvoudig te monteren op vrijwel elke motor, dit is dankzij de vele beschikbare accessoires en montagemogelijkheden.

Kriega is wat ons betreft de marktleider als het gaat om waterdichte motortassen. De kwaliteit is ongekend en ook de veelzijdigheid van de tassen is bijzonder te noemen. De kans dat je een probleem zult hebben met jouw Kriega product(en) is vrij klein, maar om dit voor te zijn krijg je van Kriega 10 jaar fabrieksgarantie op alle Kriega producten.

Kriega rugzakken en motorbagage kopen bij VoordeelHelmen.nl

Ben je op zoek naar motortassen van Kriega? Die vind je natuurlijk bij VoordeelHelmen! Wij bieden alle service en gemakken die je maar zou kunnen wensen, ook wat betreft garantie op Kriega motorbagagesystem. Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Kom dan snel langs in een van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice. Heb je jouw nieuwe motorkleding online besteld, maar is de maat niet goed? Wij bieden gratis verzending op bijna alles, vanaf een productwaarde van €200 mag je de rugtas ook binnen 100 dagen helemaal gratis retourneren. Bestel nu jouw nieuwe Kriega motorbagagesysteem bij ons online of kom langs in een van onze uitgebreide motorkleding en motorhelmen winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact