ABUS motorsloten

Abus is een Duits topmerk dat kwaliteit schreeuwd en bij iedereen bekend staat om zijn goede motorsloten. Bij Abus wordt de veiligheidsgraat aangegeven met een level, zo loopt deze schaal tot maximaal level 20 en bij ons op Voordeelhelmen.nl kan je precies zien welk level een slot van Abus scoort. Mocht je vragen hebben over bepaalde Abus sloten of Abus schijfremsloten dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met een van onze productspecialisten. Zij leggen je graag het verschil tussen bepaalde sloten uit en denken met je mee over de juiste oplossingen.

Producten 1-28 van 52

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Abus slot

Met Abus kies je voor Duits vakwerk en dankzij het brede assortiment zit er voor iedereen wel wat tussen. Dit bedrijf is in 1924 opgericht en is tegenwoordig een leverancier van beveiligingsproducten en fabrikant van motorsloten en motorkettingsloten. Iedere motorbezitter weet hoe belangrijk een goede beveiliging is om zo lang mogelijk van je motor te kunnen genieten. Daarnaast is het van essentieel belang voor de verzekering van je motor. Met Abus kies je voor een merk dat al tientallen jaren is gespecialiseerd in motorsloten, denk hierbij aan kettingsloten, schijfremsloten, beugelsloten, muurankers en grondankers die ART-gekeurd zijn. 

Op Voordeelhelmen.nl vind je naast Abus kettingsloten en Abus schijfremsloten ook veel meer zoals motorkleding en motorhelmen. Daarnaast bieden wij op Voordeelhelmen.nl meer dan 70 verschillende merken aan die je allemaal kunt terugvinden op onze merkenpagina.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen