Alpine gehoorbescherming

Alpine is een specialist op het gebied van geluiddempende oordoppen. De meeste oordoppen zijn herbruikbaar en zelfs ook te reinigen. De gehoorbescherming van Alpine is comfortabel en zorgt voor een aanzienlijk lager, en niet schadelijk, geluidsniveau.

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Oordoppen van Alpine voor op de motor

Na het motorrijden kun je al gauw last hebben van oorsuizen of een piep in je oren. Dit komt door het lawaai waaraan je wordt blootgesteld. Gehoorschade is al mogelijk na één motorrit, iets dat vaak onderschat wordt door motorrijders. Stel je rijdt 120 kilometer per uur, dan komt het geluidsniveau gemiddeld rond de 98 decibel uit. Als deze geluidssterkte langer dan 7 minuten duurt, dan loop je al risico op gehoorschade. Deze schade is onomkeerbaar, dus is het van groot belang dat je zuinig bent op je oren. Het gebruik van universele Alpine gehoorbescherming is een goede oplossing!

Alpine motor gehoorbescherming kopen bij VoordeelHelmen.nl

Ben je op zoek naar gehoorbescherming voor op de motor van Alpine? Die vind je natuurlijk bij VoordeelHelmen! Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Kom dan snel langs in een van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice. Heb je jouw nieuwe Alpine oordoppen online besteld, maar heb de tóch de verkeerde gekozen? Wij bieden gratis verzending op bijna alles, vanaf een productwaarde van €200 mag je jouw bestelling ook binnen 100 dagen helemaal gratis retourneren. Bestel nu jouw nieuwe Alpine gehoorbescherming bij ons online of kom langs in een van onze uitgebreide motorkleding en motorhelmen winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen