Alpinestars motorkleding

Alpinestars motorkleding voldoet aan de allerhoogste veiligheidseisen. Niet voor niks wordt het merk door grote namen in de racewereld gedragen en geprezen. Alle kleding wordt uitvoerig getest in het eigen research and development centrum. Op die manier garandeert Alpinestars de beste kwaliteit en veiligheid.

Producten 1-28 van 303

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Historie Alpinestars Motorkleding

Alpinestars is opgericht in 1963 in het kleine plaatsje Asolo (Italië) en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste motorkleding leveranciers ter wereld. Vanaf 1963 is Alpinestars begonnen als motorlaarzen fabrikant en is sinds dat moment al voorloper op het gebied van ontwikkeling en technologie. Nu, vele decennia later is Alpinestars zo erg geëvalueerd dat het bij wijze van spreken alleen aan de top staat wat betreft motorkleding. In veel extreme sporten komt Alpinestars terug en dat betekent maar één ding, namelijk dat het onwijs veilig en betrouwbaar is.

Op dit moment is Alpinestars een van de meest toonaangevende merken in de motorkleding branche en dat komt vooral vanwege het feit dat de veiligheid van de motorrijder altijd voorop heeft gestaan. Door constant te blijven innoveren en nieuwe technieken toe te passen heeft Alpinestars ervoor gezorgd dat zij tegenwoordig synoniem staat voor kwaliteit, bescherming en stijl.

Uitgebreide keuze aan Alpinestars motorkleding bij Voordeelhelmen

Alpinestars motorkleding vind je uiteraard bij Voordeelhelmen.nl. Wij weten als geen ander waar goede motorkleding aan moet voldoen en hoe je er tegelijkertijd goed uit kan zien. Precies om die reden zijn wij al vanaf het begin af aan zo enthousiast over Alpinestars. Dit kledingmerk heeft de ideale mix gevonden tussen stijl, veiligheid en comfort.

We hebben de motorkleding van Alpinestars over verschillende categorieën verdeeld, zodat je op een overzichtelijke manier door de gehele collectie kan gaan. Het is ook mogelijk om een afspraak bij ons te maken om je Alpinestars motorkleding bij ons in de winkel te komen passen als je nog niet helemaal bent overtuigd van een bepaald product. Het is altijd wel verstandig om van tevoren even contact met ons op te nemen zodat wij met zekerheid kunnen zeggen of de jas of broek die jij graag wilt passen ook aanwezig is. Mochten wij het niet op voorraad hebben dan gaan wij het zonder verdere verplichtingen voor je bestellen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen