Motorhoezen

Een goede motorhoes voor buiten is waterdicht en zorgt er dus voor dat jouw motor helemaal droog staat. Zo voorkom je dat jouw motor gaat roesten, wat natuurlijk een nachtmerrie is voor elke motorrijder. Daarnaast is de kans op diefstal een heel stuk kleiner als je een hoes over de motor heen doet. Een motorhoes werkt eigenlijk heel simpel: je trekt de hoes zorgvuldig aan alles kanten over de motor heen en sluit deze (zo mogelijk) aan de onderkant af met een plastic clip.

18 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Tips om op te letten bij het kopen van een motorhoes

Bij het kopen van een motorhoes (of scooterhoes) is het belangrijk om op de maat te letten. Als je een te kleine motorhoes koopt dan loop je het risico dat je de hoes of de motor stuk trekt. Weet je niet welke maat je nodig hebt voor jouw motor? Kijk dan even bij het product waar je interesse in hebt, daar staat altijd een maattabel bij die de afmetingen van de hoes aangeeft.

Wij hebben verschillende soorten motorhoezen in het assortiment. Heb je bijvoorbeeld een motorhoes met topkoffer nodig? Of juist één met slot? Wil jij een motorhoes voor binnen kopen? Wij hebben het allemaal! Zelfs als je een motorhoes voor je Harley Davidson, BMW of Piaggio MP3 zoekt ben je bij ons aan het juiste adres. Naast motorhoezen vind je bij ons ook een ruimaanbod beenkleden voor je scooter of motor.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen