Systeemhelmen

Een systeemhelm is een integraalhelm en jethelm in één. Doordat het kinstuk omhoog is te klappen, is de helm geschikt voor zowel de snelweg als de stad. Om die reden is een systeemhelm een van de meest populaire motorhelmen onder toerrijders. Ontdek direct ons aanbod.

Producten 1-28 van 366

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Een systeemhelm voor iedere rit

Een systeemhelm kun je voor vrijwel iedere rit gebruiken. Maak je een rit door de stad en is het mooi weer, dan klap je het kinstuk naar boven. Wanneer je op de snelweg rijdt is het juist veiliger en comfortabeler om met een dichte helm te rijden, dus dan laat je het kinstuk weer zakken. Dat maakt dit type helm mateloos populair onder een breed publiek.

Systeemhelmen zijn ideaal voor brildragers, aangezien je de helm gemakkelijk op en af kunt zetten. En rijd jij graag in groepen of met vrienden en wil met elkaar kunnen praten? Systeemhelmen zijn bijna altijd voorbereid voor het inbouwen van Bluetooth communicatiesystemen. Sommige helmen worden zelfs helemaal plug & play geleverd.

Systeemhelmen: veiligheid voorop

Vanuit veiligheid heeft de systeemhelm een hele belangrijke functie: bij een ongeluk is het namelijk makkelijker voor medisch personeel om het gezicht vrij te maken, of de helm van het hoofd te verwijderen. Bij ons staat de veiligheid voorop en wij bieden daarom helmen aan die het ECE-keurmerk dragen.

Voordelige systeemhelmen van topmerken

Bestel je systeemhelm via de webshop

Een systeemhelm online kopen was nog nooit zo eenvoudig als bij Voordeelhelmen.nl. In onze webshop vind je een helder overzicht van verschillende systeemhelmen. Filter op maat, kleur en prijs, of kies je favoriete merk. Plaats de helm in je winkelwagen, vul je gegevens in, selecteer je betaalmethode en klaar. Wij verzenden de helm zo snel mogelijk, afhankelijk van de voorraad. Soms zelfs al dezelfde dag.

Vragen? Bel 020-7600 807 voor hulp of maak een afspraak voor een winkelbezoek.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen