Systeemhelmen

Een systeemhelm is te definiëren als een integraalhelm en jethelm in één. Het kinstuk is omhoog te klappen en maakt dat de systeemhelm geschikt is voor het rijden op de snelweg én in de stad. Maak je een rit door de stad en is het mooi weer, dan klap je het kinstuk naar boven. Wanneer je op de snelweg rijdt is het juist veiliger en comfortabeler om met een dichte helm te rijden, dus dan laat je het kinstuk weer zakken. Om die reden is het zeker onder de toerrijders een van de meest populaire type motorhelmen.

Producten 1-28 van 492

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De voordelen van een systeemhelm

Systeemhelmen zijn ideaal voor brildragers aangezien je de helm gemakkelijker op en af kunt zetten. Vanuit het oogpunt van veiligheid heeft de systeemhelm ook een hele belangrijke functie. In het geval van een ongeluk is het namelijk makkelijker voor medisch personeel om het gezicht vrij te maken, of de helm van het hoofd te verwijderen.

Rijd jij graag in groepen of met vrienden en wil met elkaar kunnen praten? Systeemhelmen zijn bijna altijd voorbereid voor het inbouwen van Bluetooth communicatiesystemen. Sommige helmen worden zelfs helemaal plug & play geleverd, zoals bijvoorbeeld Shoei helmen.

Voordelige systeemhelmen van topmerken

Systeemhelmen: veiligheid voorop

Bij ons staat de veiligheid voorop en wij bieden daarom helmen aan die het ECE-keurmerk dragen. Je vindt bij ons ook een overzicht van de stilste systeemhelmen. In onze webshop vind je overigens ook nog additionele accessoires die passen bij onze systeemhelmen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een additioneel zonnevizier dat je ogen beschermt tegen hinderlijke zonnestralen.

Bestel je systeemhelm via de webshop

Een systeemhelm online kopen wordt wel heel makkelijk op Voordeelhelmen.nl. De stad hoef je niet meer af te struinen. In onze webshop heb je namelijk een duidelijk overzicht van diverse helmen, die je kan selecteren op maat, kleur en prijs. En heb je voorkeur voor een bepaald merk? Dan kan je dit ook aangeven. En wanneer je de helm van jouw keuze hebt gevonden, dan volgen er een aantal simpele stappen om het bestelproces te starten. Wanneer je het item in je winkelwagen hebt geplaatst, vragen we je een aantal gegevens in te vullen, waaronder het factuuradres en de wijze waarop je wil dat we de helm, of eventuele andere producten, aan je verzenden. Je kan er zeker van zijn dat wij persoonlijke gegevens met de grootst mogelijke zorg behandelen. Nadat je de betaalwijze hebt aangegeven kan je het bestelproces afronden. We proberen jouw bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden. Loop je tijdens het bestelproces vast of heb je vragen over een bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice via 020-7600 807. Je kan via de klantenservice ook eventueel een afspraak maken om langs te komen bij onze showroom, mocht je de helm liever eerst passen of als je jouw bestelling liever zelf afhaalt. 

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen