Beentassen motor

Bij Voordeelhelmen.nl hebben we een compact aanbod beentassen van de beste merken, gemaakt van duurzame en waterbestendige materialen. Beentassen worden gedragen op de bovenbenen van de motorrijder en ook wel "beenholsters" genoemd. Ze zijn ontworpen om persoonlijke bezittingen en uitrusting, zoals een mobiele telefoon, portemonnee, zonnebril en gereedschap, gemakkelijk toegankelijk te maken voor de bestuurder.

Waarom een beentas op de motor?

Als motorrijder wil je graag al je belangrijke spullen en uitrusting binnen handbereik hebben, zonder dat het je rijveiligheid in gevaar brengt. Beentassen bieden de oplossing: deze handige tassen worden op het bovenbeen van de bestuurder gedragen en bieden gemakkelijk toegang tot persoonlijke bezittingen en uitrusting, zoals een mobiele telefoon, portemonnee, zonnebril en kaarten. Beentassen zijn perfect voor korte ritten of woon-werkverkeer, waarbij je niet veel opslagruimte nodig hebt en snel toegang wilt hebben tot je spullen.

Hoe gebruik ik een beentas op de motor?

Beentassen worden meestal aan de heupband van de bestuurder bevestigd en kunnen aan één of beide zijden van het lichaam worden gedragen. Ze zijn vaak gemaakt van duurzaam en waterbestendig materiaal, zoals nylon of leer, om de inhoud van de tas te beschermen tegen weersinvloeden en schade.

Het gebruik van beentassen kan de veiligheid van de bestuurder verbeteren door ervoor te zorgen dat de persoonlijke bezittingen en uitrusting van de bestuurder niet in de weg zitten of in gevaar komen tijdens het rijden. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de beentassen stevig en veilig aan de heupband zijn bevestigd en niet belemmeren bij het besturen van de motor.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen