Scooterhelmen

Een nieuwe scooterhelm kopen? Bij Voordeelhelmen bestel je scooterhelmen eenvoudig online. Al onze scooterhelmen zijn voorzien van een ECE of NTA 8776 keurmerk en voldoen daarmee aan de Europese veiligheidseisen. En of je nu een fashion helm of retro helm zoekt, wij hebben het in huis. Bekijk direct ons aanbod.

Type scooterhelmen

Is een scooterhelm verplicht?

In Nederland is het dragen van een scooterhelm verplicht. Volgens de Nederlandse wet moet de helm voldoen aan specifieke normen en voorzien zijn van een keurmerk, zoals het ECE keurmerk. Deze keuring checkt of de helm voldoende bescherming biedt om te voldoen aan de Europese normen voor gebruik op de weg. Het dragen van een goedgekeurde scooterhelm is niet alleen wettelijk verplicht, maar draagt ook bij aan je eigen veiligheid. Het beschermt je hoofd tegen ernstig letsel en vergroot je overlevingskansen bij een ongeval.

Voordelen van een scooterhelm

Een goed passende scooterhelm biedt comfort en optimale bescherming. Zo verbetert een scooterhelm de veiligheid tijdens het rijden, ben je beter bestand tegen weersinvloeden, muggen en vliegen en heb je minder last van windgeruis.

Een scooterhelm kiezen

Bij het kiezen van een scooterhelm let je op het materiaal en zorg je voor een goede pasvorm. En misschien vind je het belangrijk dat de helm in je buddy past. Twijfel je voor welke scooterhelm je moet kiezen? Onze expert Ritchie helpt je in onderstaande video's een keuze maken.

Helm voor scooter kopen bij Voordeelhelmen

Bij Voordeelhelmen koop je jouw nieuwe scooterhelm voor de allerbeste prijs, zowel online als in een van onze winkels. Ons assortiment helmen is ontzettend uitgebreid, waardoor slagen gegarandeerd is.

Toch niet tevreden met je nieuwe aankoop? Geen probleem! Wij geven je 100 dagen de tijd om jouw aankoop te ruilen. Daarnaast bieden we je een gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75. Wacht niet langer en bestel nu online bij Voordeelhelmen.nl of kom langs in een van onze winkels.

Populaire scooterhelm merken

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen