GORETEX motorbroeken

Reis jij veel door het binnen-/buitenland en heb jij professionele motorkleding voor door weer en wind nodig? Een Gore-Tex motorbroek is helemaal waterdicht dankzij het goretex membraan dat verwerkt is in de stof van de broek. Dit membraan heeft microscopisch kleine poriën die geen regendruppel door zullen laten! Echter heeft zo’n gore tex motorbroek wél een zeer ademende functie, dankzij deze functie is het wel mogelijk dat transpiratievocht de motorbroek kan ontsnappen. Je weet met een goretex broek dus zeker dat je niet nat wordt, niet van buiten en ook niet van binnen.

Producten 1-28 van 47

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

GORE-TEX motorbroeken: waterdicht, winddicht en tóch ademend

Uiteraard zijn Gore Tex motorbroeken (net zoals gore-tex motorjassen) onmisbaar bij de diehard motorrijders. Het grote voordeel van zo’n motorbroek is dat hij ook daadwerkelijk 100% waterdicht is, zonder dat hij de ademende functie opgeeft. Als je goed voor de broek zorgt kun je er velen jaren mee vooruit, bekijk ook eens onze andere motorbroeken.

De poriën van het membraan zijn veel kleiner dan een regendruppel waardoor regenwater onmogelijk de broek kan doordringen. Maar transpiratiezweet kan de broek wél verlaten. Als een product is voorzien van een Gore-Tex label is het product gecertificeerd als zijnde waterdicht, winddicht en ademend.

De technologie achter GORETEX motorbroeken

Het membraan van Gore-Tex is een heel dun laagje opgerekt PTFE (polytetrafluoroethyleen) en het bevat meer dan 1,4 miljard poriën per vierkante centimeter. Deze poriën vormen de basis van de unieke eigenschappen van GoreTex. De microscopische poriën zijn ongeveer 20.000 keer kleiner dan een waterdruppel, hierdoor kan er geen regenwater door het materiaal heen komen. Dit is dan ook meteen de reden dat de waterdichtheid van goretex motorkleding zo goed is. Daarnaast zijn de poriën 700 keer groter dan een waterdampmolecule, dus er kan gewoon getranspireerd worden zonder dat je nat wordt aan de binnenkant van de motorbroek. Dit is de reden dat het gore-tex membraan ademt als geen ander.

GORE TEX motorbroeken kopen bij Voordeelhelmen in de webshop, of in de winkel

GORETEX motorbroek kopen? Kijk dan niet verder en bestel je nieuwe motorbroek bij Voordeelhelmen in onze motorkleding webshop, of kom langs in één van onze winkels! Bij ons krijg je de beste prijs, service en natuurlijk ook het beste advies. Heb je een gore-tex motorbroek besteld die wat strak zit? Geen probleem! Voor alle GORETEX broeken geldt gratis verzending, en producten met een waarde vanaf €200 mogen gratis naar ons geretourneerd worden. Ook geven wij 100 dagen retourrecht, dus je hebt alle tijd om jouw nieuwe broek op je gemak te passen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen