Achtertassen motor

Bij Voordeelhelmen vind je een complete collectie achtertassen en tailbags voor op je motor. De meeste achtertassen zijn ontworpen om op de bagagedrager van de motor te passen en kunnen worden bevestigd met riemen, haken of clips. Sommige modellen zijn uitgerust met waterdichte en afsluitbare ritsen om de inhoud te beschermen tegen weersinvloeden en diefstal.

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Verschil tussen achtertassen en tailbags

Achtertassen en tailbags en zijn ontworpen als bagageoplossingen voor motorrijders, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen deze soorten tassen:

  • Achtertassen worden achter op de motor bevestigd, meestal op de bagagedrager of op de achterzitjes. Ze zijn ontworpen om gemakkelijk aan en af te koppelen, zodat ze snel kunnen worden verwijderd en meegenomen naar een hotelkamer of tent. Achtertassen zijn over het algemeen gemaakt van stevige materialen en hebben vaak extra vakken en compartimenten voor het opbergen van kleine voorwerpen.
  • Tailbags worden ook achter op de motor bevestigd, maar zijn ontworpen om over de achterbank van de motor te passen. Tailbags zijn meestal iets kleiner dan achtertassen en hebben vaak een aerodynamischer ontwerp om de rijprestaties te verbeteren. Ze zijn handig voor het opbergen van kleine voorwerpen die gemakkelijk toegankelijk moeten zijn tijdens een rit.
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen