Fietshelmen

Het dragen van een fietshelm is niet verplicht in Nederland, maar wel aan te raden. In de afgelopen jaren is het steeds drukker geworden op de weg, en de verwachting is dat deze stijging door zal zetten. De kans op ongelukken voor fietsers wordt daarmee groter. Jaarlijks zijn er ongeveer 12.500 fietsongelukken in Nederland met hersenletsel als gevolg. Om deze reden is het dragen van een fietshelm een zeer verstandig en logische keuze. Bekijk onze volledige collectie fiets helmen hier op onze website, of kom langs in een van onze winkels voor advies op maat.

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Een veilige fietshelm

Alle fietshelmen in onze webshop zijn gekeurd volgens de Europese veiligheidsnorm voor een veilige fietshelm, namelijk het EN-1078 certificaat. Sommige helmen in ons brede assortiment zijn zelfs hoger gekeurd volgens NTA 8776 of ECE 22.05/22.06, deze helmen zijn respectievelijk bedoeld voor Speed Pedelecs en motorfietsen. Fietshelmen zijn over het algemeen klein, licht, comfortabel en natuurlijk ook veilig voor gebruik in het verkeer. De kans op (blijvend) letsel wordt aanzienlijk verkleind door het dragen van een goedgekeurde helm op de fiets.

Fietshelm kopen bij VoordeelHelmen.nl

Fietsen is een zeer Hollandse traditie, men gebruikt de tweewieler voor recreatie, sport (wielrennen), werk en zelfs voor (verre) reizen. Bestel jouw nieuwe fietshelm bij VoordeelHelmen. Onze online helmenwinkel is heel eenvoudig te navigeren. Je kunt de filters aan de linkerzijde van de webshop gebruiken om snel jouw perfecte fietshelm te vinden. Als officiële dealer van ruim 100 verschillende merken kunnen wij jou van alle gemakken voorzien, zoals bijvoorbeeld in het geval van een garantie. Koop nu meteen jouw nieuwe fietshelm via de website, of kom langs in van onze winkels om een aantal modellen te passen. Wij hanteren een retourtermijn van 100 dagen, geen stress dus!

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen