Motorpak dames

Ben je op zoek naar een nieuw dames motorpak? Dan ben je bij Voordeelhelmen aan het juiste adres! Natuurlijk wil je als motorrijdster dat jouw motorjas en motorbroek perfect bij elkaar passen, en daarom hebben wij hier een selectie motorpakken gemaakt die perfect op elkaar aansluiten. Denk hierbij aan waterdichte two-piece pakken van textiel, of dames one-piece race-pakken van leer. Rijd je bijvoorbeeld op het circuit, dan is een leren dames motorpak verplicht voor de veiligheid. Bekijk hier onze selectie dames motorpakken, of kom langs in een van onze winkels voor advies op maat.

Producten 1-28 van 169

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Dames motorpak voor veiligheid

Elke motorrijdster weet dat een motor pak belangrijk is voor haar veiligheid. Op de motor ben je nou eenmaal kwetsbaarder, en daarom is het van belang dat je jezelf goed beschermt. Goede motorkleding is hiervoor van groot belang.

Als je gaat voor een leren dames motorpak, dan mag deze in het begin eigenlijk niet meteen lekker zitten. Leer is een materiaal dat nog best wel wat rek heeft, en je zult merken dat het pak ruimer zal worden naar mate je hem draagt. Een leren one-piece draag je op de huid en niet over de normale kleding heen. Een nadeel van een leren motorpak voor dames is dat deze bijna nooit waterdicht zijn. Je kunt zo’n pak dus niet het hele jaar door dragen, wat bijvoorbeeld met een textiel motorpak vaak wél kan.

Motorpak dames kopen bij Voordeelhelmen

Dames motorpakken koop je natuurlijk bij Voordeelhelmen. Of het nu gaat om een leren pak of een textiel pak, wij zorgen altijd dat er een ruim aantal dames pakken op voorraad is. Ook kunnen wij jou voorzien van alle gemakken die je van een merkdealer zou verwachten, zoals bijvoorbeeld in het geval van een garantie. Wil je graag persoonlijk advies bij het uitzoeken van jouw nieuwe motorpak? Bel, mail of kom langs in een van onze motorkledingwinkels. Online bestellen bij Voordeelhelmen.nl is natuurlijk 100% veilig en zonder risico. Niet helemaal tevreden met jouw nieuwe aankoop? Geen probleem, wij hanteren een retourtermijn van 100 dagen!

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact