Sena communicatie headsets

De Sena communicatiesystemen behoren tot de absolute top wat motorheadsets betreft. Deze Bluetooth headsets voor de motor zijn gemakkelijk in te bouwen in jouw motorhelm. Vervolgens kun je jouw mobiele telefoon koppelen en onderweg lekker genieten van je eigen muziek of bijvoorbeeld een telefoontje plegen. Bekijk onze collectie Sena Bluetooth motorheadsets hier of kom langs in een van onze winkels voor persoonlijk advies op maat.

Producten 1-28 van 41

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Verbonden op pad met de Bluetooth communicatiesystemen van Sena

Veel motorrijders zullen al weten dat Sena een van de meest toonaangevende fabrikanten ter wereld is wat betreft Bluetooth apparatuur en motorcommunicatiesystemen. Een aantal veschillende briljante, technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat Sena terecht wordt bestempeld als een A-merk op het gebied van Bluetooth headsets. Een van deze technologieën is bijvoorbeeld het MESH 2.0 systeem, hiermee kun je verbinden met een onbeperkt aantal motorrijders. Ook maakt Sena gebruik van Noise Control, HD speakers en natuurlijk ook de nieuwste Bluetooth versies.

Over het algemeen is het mogelijk om 2 verschillende Bluetooth apparaten aan te sluiten op alle Sena communicatiesystemen. Zo kun je bijvoorbeeld jouw mobiele telefoon en GPS navigatiesysteem tegelijk koppelen en ook gebruiken. Ook is het mogelijk om met de “Universal Intercom” functie te verbinden met communicatiesystemen van andere merken zoals Cardo.

Sena communicatiesysteem kopen bij VoordeelHelmen.nl

Motorrijden is een nóg leukere hobby als je het kunt delen met andere rijders! Daar komt natuurlijk wel bij kijken dat het handig is om onderweg te bespreken welke route er genomen zal worden, of dat je graag ergens wil stoppen om wat te drinken. De Sena communicatiesystemen zijn hier perfect voor.

Wij bieden als officiële merkdealer alle service en gemakken die je maar zou kunnen wensen, ook wat betreft garantie op de communicatiesystemen van Sena. Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Kom dan snel langs in een van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice. Heb je jouw nieuwe motorcommunicatie headset online besteld, maar ben je toch op zoek naar iets anders? Wij bieden gratis verzending op bijna alles en vanaf een productwaarde van €200 mag je jouw communicatiesysteem binnen 100 dagen ook helemaal gratis retourneren.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen