Sena communicatie headsets

De Bluetooth communicatiesystemen van Sena behoren tot de absolute top wat motorheadsets betreft. Motorrijden is een nóg leukere hobby als je het kunt delen met andere rijders! Daar komt natuurlijk wel bij kijken dat het handig is om onderweg te bespreken welke route er genomen zal worden, of dat je graag ergens wil stoppen om wat te drinken. De Sena communicatiesystemen zijn hier perfect voor! Deze Bluetooth headsets voor de motor zijn gemakkelijk in te bouwen in jouw motorhelm, vervolgens kun je jouw mobiele telefoon koppelen en onderweg lekker genieten van je eigen muziek – of bijvoorbeeld een telefoontje plegen. Bekijk onze collectie Sena Bluetooth motorheadsets hier op onze website, of kom langs in een van onze winkels voor persoonlijk advies op maat.

Producten 1-28 van 56

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Verbonden op pad met de Bluetooth communicatiesystemen van Sena

Veel motorrijders zullen al weten dat Sena een van de meest toonaangevende fabrikanten ter wereld is wat betreft Bluetooth apparatuur en motorcommunicatiesystemen. Een aantal veschillende briljante, technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat Sena terecht wordt bestempeld als een A-merk op het gebied van Bluetooth headsets. Een van deze technologieën is bijvoorbeeld het MESH 2.0 systeem, hiermee kun je verbinden met een onbeperkt aantal motorrijders. Ook maakt Sena gebruik van Noise Control, HD speakers en natuurlijk ook de nieuwste Bluetooth versies.

Over het algemeen is het mogelijk om 2 verschillende Bluetooth apparaten aan te sluiten op alle Sena communicatiesystemen. Zo kun je bijvoorbeeld jouw mobiele telefoon en GPS navigatiesysteem tegelijk koppelen en ook gebruiken. Ook is het mogelijk om met de “Universal Intercom” functie te verbinden met communicatiesystemen van andere merken zoals Cardo.

Sena communicatiesysteem kopen bij VoordeelHelmen.nl

Ben je op zoek naar communicatiesystemen van Sena? Die vind je uiteraard bij VoordeelHelmen! Wij bieden als officiële merkdealer alle service en gemakken die je maar zou kunnen wensen, ook wat betreft garantie op Sena communicatiesystemen. Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Kom dan snel langs in een van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice. Heb je jouw nieuwe motorcommunicatieheadset online besteld, maar ben je toch op zoek naar iets anders? Wij bieden gratis verzending op bijna alles, vanaf een productwaarde van €200 mag je jouw communicatiesysteem binnen 100 dagen ook helemaal gratis retourneren. Bestel nu jouw nieuwe Sena communicatiesysteem bij ons online of kom langs in een van onze uitgebreide motorkleding en motorhelmen winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact