Motorpak heren

Op zoek naar een goed motorpak voor heren? Bij Voordeelhelmen.nl vind je een ruim assortiment aan motorpakken speciaal voor mannen. Onze motorpakken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, en bieden optimale bescherming tijdens het rijden. Heren motorpakken zijn vaak verkrijgbaar in grotere maten dan dames motorpakken, omdat mannen over het algemeen een groter postuur hebben.

Producten 1-28 van 44

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Vereisten van een motorpak voor heren

Een motorpak voor heren heeft een bredere pasvorm dan een dames motorpak. Motorpakken voor heren moeten voorzien zijn van bescherming op de belangrijkste kwetsbare punten. Denk hierbij aan knieën, ellebogen en schouders. Deze bescherming kan bestaan uit harde protectoren, zoals plastic of metaal, of uit zachte protectoren, zoals schuim. Bij sommige motorpakken is deze bescherming uitneembaar of verstelbaar, zodat je deze naar eigen voorkeur kunt aanpassen.

Naast bescherming tegen de elementen en valpartijen, kan een motorpak voor heren ook verschillende handige features hebben. Zo zijn er motorpakken met ventilatieopeningen voor extra verkoeling op warme dagen, of met reflecterende stukken voor extra zichtbaarheid in het donker. Sommige motorpakken hebben ook speciale zakken om spullen veilig op te bergen tijdens het rijden.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact