Tweedelige motorpakken

Ga voor flexibiliteit en goede bescherming met een tweedelig motorpak. Ideaal voor lange ritten, doordat je de jas en broek apart van elkaar kunt dragen. Ontdek nu onze collectie.

27 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Wat is een tweedelig motorpak?

Een tweedelig motorpak bestaat uit een motorjas en een motorbroek die los van elkaar kunnen worden gedragen. Dit in tegenstelling tot een eendelig motorpak, waarbij de jas en de broek aan elkaar vastzitten. Daarmee is een tweedelig pak een goede keuze voor motorrijders die op zoek zijn naar flexibiliteit. Doordat je de jas en de broek apart van elkaar kunt dragen, is het pak eenvoudiger aan en uit te trekken dan een eendelig pak. Vooral handig als je even wilt pauzeren tijdens een lange rit.

De bescherming van een tweedelig pak

Een tweedelig pak biedt over het algemeen voldoende bescherming tijdens het rijden. De motorjas en de motorbroek zijn vaak voorzien van protectoren op de belangrijkste delen, zoals de schouders, ellebogen, knieën en heupen. Een tweedelig motorpak sluit echter wel vaak minder goed aan op het lichaam dan een eendelig pak. Dit kan de bescherming verminderen. Een bijkomend nadeel is dat het pak minder gestroomlijnd is dan een eendelig motorpak. Dit kan leiden tot meer luchtweerstand tijdens het rijden, vooral bij hogere snelheden.

Ontdek onze volledige collectie motorpakken

Niet gevonden wat je zocht? Ontdek dan onze ruime keuze aan motorpakken. Of je nu op zoek bent naar een eendelig of tweedelig pak, voor dames of heren, bij ons vind je het allemaal. Profiteer van gratis verzending, 100 dagen retourrecht en deskundig advies. Wacht niet langer en bestel je motorkleding online of bezoek een van onze winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen