Helmen met een zonnevizier

Een helm met zonnevizier nodig? Op deze pagina vind je alleen maar helmen met een geïntegreerd zonnevizier. Van jethelmen tot systeemhelmen. Bekijk direct het aanbod.

Producten 1-28 van 1404

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Waarom is een zonnevizier handig?

Een zonnevizier geeft je de gelegenheid om in een paar seconden je ogen tegen de felle zon te beschermen. Vooral in het toursegment is een dergelijk vizier onmisbaar.

In de meeste motorhelmen zit tegenwoordig standaard een geïntegreerd zonnevizier verwerkt. Er zit wel verschil in zonnevizieren onderling. Een motorhelm van €600 euro heeft bijvoorbeeld een zonnevizier die ook daadwerkelijk UV-werend is. Net zoals een goede zonnebril doet. Een motorhelm van €100 euro heeft een zonnevizier dat donkergetint is (80%) en heeft eerder een verduisterende functie dan UV-werend.

Ontdek alle motorhelmen

Heb je niet gevonden wat je zocht? Verken dan onze diverse selectie motorhelmen. Bij Voordeelhelmen.nl vind je een breed aanbod helmen, van integraal tot systeemhelmen. Geniet van gratis verzending vanaf €75, 100 dagen retourrecht en deskundig advies. Bestel nu je helm online of bezoek onze winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen