Richa motorkleding

Richa motorkleding is véél meer dan een merk: het is een lifestyle. Dit zie je terug in de hele collectie van Richa. Alles wordt met passie ontwikkeld en geproduceerd. Tijdens de voortdurende missie naar nóg betere motorkleding voor jou, wordt goed geluisterd naar de meningen van de motorrijders. Ook dit merk je wanneer je een motorlaars, motorjas of motorbroek van Richa aanhebt.

Producten 1-28 van 409

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Eén maal Richa motorkleding, altijd Richa motorkleding

Richa verblijdt de motorwereld al sinds 1956 met haar comfortabele en beschermende motorkleding. Richa heeft namelijk een missie: het overschrijden van technische beperkingen om de veiligste en meest comfortabele kleding te produceren om voor ons, als motorrijders, het leven mooier te maken. Richa heeft ervoor gezorgd het beste van het beste in haar collectie te hebben. En hier blijft het voor zorgen. En natuurlijk vind je Richa motorkleding ook bij Voordeelhelmen.nl in het assortiment.

Richa werkt samen met het bedrijf D3O, welke zorgt voor de beste bescherming ter wereld. Veiligheid staat namelijk bovenaan bij Richa. Ze hebben onder andere 'high density fabric' ontwikkeld en verwerkt in bijna al hun nieuwe motorjassen en motorbroeken. Dit zorgt voor veel slijtvastere kleding. En elke motorrijder weet wat dit betekent.

Een andere technologie welke is ontwikkeld door Richa, heet 'c_change'. Van deze technologie wordt over de hele wereld dankbaar gebruik gemaakt door de toepassing in de Touring en Spirit producten. Richa heeft met deze technologie gezorgd voor de ultieme klimaatregeling in hun kleding. En natuurlijk weet jij ook hoe belangrijk dit is tijdens het motorrijden.

De belangrijkste kwaliteiten van Richa motorkleding:

  • Comfort
  • Veiligheid

Enorme keuze aan Richa motorkleding in onze webshop

Voordeelhelmen.nl heeft, naast de andere merken, natuurlijk ook Richa motorkleding in haar collectie opgenomen. En daar zijn we trots op. Je kunt bij ons met een gerust hart je motorlaarzen, motorbroek, motorjas of motorhandschoenen aanschaffen. Net als op onze andere producten, bieden we ook op Richa motorkleding de laagste prijsgarantie. Je kunt je Richa kleding online bestellen of je kunt langskomen in één van onze winkels om even te passen voordat je het koopt. Het is wel altijd handig om even contact met ons op te nemen, zodat je zeker weet dat jouw product naar keuze aanwezig is in onze showroom.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen