Motorhelmen outlet

Op zoek naar de scherpste aanbiedingen van motorhelmen? In onze outlet vind je de scherpste deals, zodat je motorhelmen en scooterhelmen tegen nog gunstigere tarieven kan kopen. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 70 procent! Wees er snel bij, want het betreft vaak de laatste exemplaren in ons assortiment.

Producten 1-28 van 401

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Helm aanbiedingen in onze motorhelmen outlet

Zoals je wellicht al gezien hebt staat Voordeelhelmen.nl voor het grootste aanbod in motorhelmen, scooterhelmen en diverse motoraccessoires binnen de Benelux. En dit alles van topmerken. Maar wij vinden het ook belangrijk dat helmen en accessoires voor iedere motor- of scooterrijder betaalbaar moeten blijven. Dat is waarom wij onze prijzen laag houden en onze helmen aanbieden tegen een tarief dat standaard minstens 10% beneden de adviesprijs ligt. Je vindt bij ons dan ook een ruim aanbod goedkope helmen.

Een helm in de aanbieding kopen wil niet zeggen dat je een helm koopt die van mindere kwaliteit is. Zoals je zal zien in onze webshop zijn de adviesprijzen vergelijkbaar met andere helmen uit de reguliere collectie. Alleen bieden we de helmen uit de outlet aan tegen stuntprijzen. Je betaalt dus minder voor een helm van topkwaliteit en van een topmerk. Bovendien zijn ook deze helmen uitgerust van het ECE-keurmerk, waarmee optimale veiligheid gegarandeerd is.

Veilige betaling en verzending van jouw helm in de aanbieding

Heb je iets gevonden in onze motorhelmen outlet dat je mooi vindt? Bestel deze dan binnen een paar simpele stappen. We vragen je een aantal gegevens in te vullen die we enkel gebruiken voor het correct te kunnen verzenden en laten bezorgen van jouw bestelling. Daarna kan je ervoor kiezen je bestelling direct af te rekenen via een van onze online betaalmogelijkheden of ervoor kiezen om te betalen na bezorging door middel van een meegestuurde factuur.

Je kan er zeker van zijn dat we uiterst zorgvuldig omgaan met je persoonlijke gegevens en dat je betaling veilig verloopt. Voordeelhelmen draagt niet voor niets het webshop keurmerk; je kan dus met een gerust hart bij ons bestellen. Mocht je assistentie nodig hebben gedurende het bestelproces, neem dan contact met ons op via de klantenservice. Deze is bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur. Zij kunnen je ook helpen bij het kiezen van de juiste helm en beantwoorden tevens jouw vragen gerelateerd aan bepaalde producten uit ons assortiment.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen