Hydrabags

Een hydrabag, ook wel hydratatiesysteem of drinkzak genoemd, is een tas of reservoir dat je kunt gebruiken om water of andere dranken mee te nemen tijdens het motorrijden. De hydrabag wordt meestal op de rug gedragen en is voorzien van een drinkslang met mondstuk, zodat je tijdens het rijden gemakkelijk kunt drinken zonder dat je hoeft te stoppen.

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Wat is een hydrabag?

Een hydrabag voor op de motor is een type drinkrugzak die speciaal ontworpen is voor motorrijders. Het is een draagbare waterzak die je op je rug draagt en waarmee je onderweg gemakkelijk kunt drinken zonder te hoeven stoppen.

De hydrabag bestaat uit een waterzak met een inhoud van meestal tussen de 1,5 en 3 liter, die in een rugzak is geplaatst die op de rug van de motorrijder wordt gedragen. De slang van de waterzak wordt bevestigd aan een mondstuk dat op het stuur van de motorfiets wordt gemonteerd, zodat de bestuurder gemakkelijk kan drinken zonder zijn handen van het stuur te halen.

Een hydrabag is vooral handig tijdens lange ritten of in warme omstandigheden, wanneer het belangrijk is om gehydrateerd te blijven om uitdroging te voorkomen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen