Textiel motorjassen

Textiele motorjassen zijn ontzettend populair onder de motorrijders, en dat is zeker niet onterecht. Een textiele motorjas combineert comfort, slijtvastheid en in sommige gevallen ook waterdichtheid met elkaar. Zo kom je dus veilig, maar ook in stijl, aan op je bestemming. Voor elk segment heb je een goede textiel motorjas in elke prijsklasse. Denk aan de wat simpelere jassen zoals een textiele doorwaai jas, maar ook uitgebreidere sportieve textiel jassen en waterdichte textiel motorjassen.

Producten 1-28 van 193

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motorjassen van textiel: voor veiligheid en comfort

Textiel motor jassen worden erg veel verkocht. In deze motorjassen zitten vaak veel specificaties verwerkt die het motorrijden een stuk aangenamer maken. Denk bijvoorbeeld aan waterdichte textiel motorjassen met een waterdicht membraan. Uiteraard zijn er nog veel meer fijne functies waarover zo’n textiel motorjas kan beschikken zoals veel opbergmogelijkheden en doorwaai openingen.

Wat ook fijn en makkelijk is aan zo’n jas is de textiel motorjas schoonmaken (reinigen). Vaak is het een kwestie van de protectie verwijderen uit de jas en de jas op een lage temperatuur in de wasmachine gooien. Zo kun je weer fris en fruitig op stap met jou textiele motorjas.

Wil je graag de slijtvastheid van een leren jas met het comfort van een textiele jas? Kijk dan naar een motorjas van textiel en leer. Dit is een combinatie die we steeds meer zien. Wil je een helemaal leren motorjas? Bekijk dan onze collectie leren motorjassen.

Echter is het wel zo dat de motorkleding fabrikanten tegenwoordig de slijtvastheid van leer óók in premium textiel jassen hebben weten te verwerken. Daarbij komt ook nog eens kijken dat ze al heel ver zijn in het ontwikkelen van casual motorjassen, deze jassen zou je bij wijze van spreken als regulier winterjas kunnen dragen, zonder dat iemand ziet dat jij een motor jas aan hebt. Combineer jouw nieuwe textiel motorjas met een van onze textiel motorbroeken.

Een textiele motorjas koop je natuurlijk bij Voordeelhelmen

Koop jouw nieuwe textiel motorjas bij Voordeelhelmen voor de allerbeste prijs, service en natuurlijk ook het beste advies. Heb je de motorjas in onze webshop besteld en vind je hem toch niet zo lekker zitten? Maak je geen zorgen, bij ons krijg je 100 dagen recht van retour. Kost de jas €200 of meer? Dan mag je de jas helemaal gratis naar ons terugsturen. Wacht dus niet langer, bestel je jas online in onze webshop of kom langs in één van onze winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
Contact