MoniMoto GPS trackers

De MoniMoto GPS tracker is de perfecte beveiliging voor je motor. Een gps tracker die ook beweging registreerd en door de ingebouwde GPS module kan de tracker jou direct op de hoogte brengen als er wat gebeurd. Door middel van een App zie je ook meteen wat er gebeurd met je motor. De Tracker zal deactiveren wanneer je met je MoniMoto keyfob in de buurt bent. En activeert wanneer je meer dan 10 meter er vanaf bent.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dit is Monimoto

Meer over Monimoto GPS trackers

Zonder uw MoniMoto keyfob in de buurt, zal Monimoto de alarm-/volgmodus openen. Na te zijn geactiveerd door beweging en de sleutel niet te hebben gevonden, wordt Monimoto wakker, schakelt GPS, GSM en andere communicatie in en stuurt onmiddellijk meldingen naar de eigenaar. Het zal je elke 5 minuten locatiemeldingen sturen terwijl het voertuig in beweging is en elke 30 minuten wanneer het inactief is in de alarmmodus.

Let op: indien actief, zullen de GPS- en GSM-ontvangers de levensduur van uw batterij aanzienlijk verkorten.

Het voordeel van deze tracker is dat hij helemaal zelf voorzienend is. Hij hoeft niet aangesloten te worden op je accu want de tracker heeft een eigen ingebouwde batterij. Alles is snel en eenvoudig te installeren.

Meegeleverd bij Monimoto GPS trackers

  • Monimoto-apparaat (126 x 35 mm)
  • Monimoto keyfob (41 x 10 mm)
  • 2 x zip banden
  • 2 x CR123A-batterijen voor Monimoto-apparaat
  • 2 x CR2450-batterijen voor Monimoto-keyfob
  • 1 x internationale micro-simkaart met 2 maanden gratis abonnement. Daarna € 3,-/maand
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact