Kettingsloten

Op deze pagina vind je ons assortiment aan kettingsloten, van ART-goedgekeurde krachtpatsers tot simpele kettingsloten. Mocht je nog wat meer informatie willen over kettingsloten, scroll dan even helemaal naar beneden!

Producten 1-28 van 34

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Kettingslot voor de motorfiets

Een kettingslot is ontzettend belangrijk om jouw geliefde motor te beschermen tegen het tuig dat ze probeert te stelen. Met een kettingslot is het vrij eenvoudig om je motor aan een paal of hek vast te zetten waardoor de kans dat hij wordt meegenomen aanzienlijk wordt verkleind. Daarnaast heb je ook nog verschil in kettingsloten zoals ART-gekeurde kettingsloten en kettingsloten met loop. Het ligt er dus helemaal aan wat je wensen zijn en wat je er aan wilt uitgeven. Mocht je vragen hebben over een bepaald kettingslot, of wil je weten welke kettingsloten zijn goedgekeurd voor jouw motorverzekering, neem dan contact met ons op.

Voordeelhelmen.nl heeft voor iedere motorrijder een geschikt slot in het assortiment, of je nou op zoek bent naar een groot kettingslot, een compact schijfremslot of een muuranker.

Kettingsloten bestel je eenvoudig online via onze webshop of bij ons in winkel. Iedereen is bij ons van harte welkom, de verkoopspecialisten van Voordeelhelmen.nl zijn allemaal motorrijders en helpen je graag verder in het vinden van passende oplossingen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen