Pilotenhelm

Ben je op zoek naar een stoere en unieke pilotenhelm? Neem dan een kijkje in ons selecte assortiment. Bestel je helm direct online of kom langs in een van onze winkels.

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Een pilotenhelm voor op de motor

Helmen die ontworpen zijn voor piloten worden op een andere manier ontworpen dan voor motorrijders. Gelukkig zijn er een aantal slimme fabrikanten die het gelukt is om de stoere stijl van een pilotenhelm en de veiligheid van een motorhelm te combineren met elkaar. Zij hebben de stijl en vorm van een échte pilotenhelm vertaald naar een ECE goedgekeurde motorhelm waarmee jij voor de dag kunt komen op jouw motor. Zo vind je bij ons de GPA Aircraft en de Scorpion EXO-COMBAT.

Wat kenmerkt een pilotenhelm?

Vaak hebben pilotenhelmen iets minder luxe opties dan moderne helmen, omdat het ontwerp van de helm iets minder praktisch is. Uiteraard hoeft dat helemaal geen nadeel te zijn, de pilotenhelm past namelijk erg goed bij bepaalde motoren en rijstijlen. Zo'n helm is vaak mooi te combineren met een mooie leren jas, of met mooie casual motorkleding.

Ontdek alle motorhelmen

Heb je niet gevonden wat je zocht? Verken dan onze diverse selectie motorhelmen. Bij Voordeelhelmen.nl vind je een breed aanbod helmen, van integraal tot systeemhelmen. Geniet van gratis verzending vanaf €75, 100 dagen retourrecht en deskundig advies. Bestel nu je helm online of bezoek onze winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen