Sidi motorlaarzen

Sidi heeft zich als doel gesteld de allerbeste motorlaarzen en motorschoenen te ontwikkelen. Dit doet ze door tijdens het productie proces de oude waarden en tradities duidelijk naar voren te laten komen. Hierdoor produceert Sidi motorlaarzen die de ultieme combinatie zijn van toewijding, innovatie en een halve eeuw aan ervaring. Ontdek direct de collectie.

Producten 1-28 van 35

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Sidi: marktleider op het gebied van motorlaarzen

Als motorrijder pluk jij de vruchten van de ultieme combinatie van toewijding, innovatie en een halve eeuw aan ervaring bij Sidi. Voordat Sidi motorlaarzen ging produceren, was het een bedrijf dat schoenen maakte voor bergsporten. Dino Signori, de oprichter van Sidi motorlaarzen, begon in de zeventiger jaren zijn passie voor fietsen te combineren met de meer dan 50 jaar aan ervaring in het produceren van innovatieve sportschoenen die hij bezat. Het is te danken aan deze passie dat Sidi niet veel later de marktleider werd op het gebied van onder andere motorlaarzen.

De oorsprong van Sidi is terug te zien in het logo, welke bestaat uit de initialen van Dino Signori gecombineerd met een vortex. Deze vortex staat voor de kracht en beweeglijkheid van de Sidi motorlaarzen en motorschoenen.

Bekijk onze complete collectie motorlaarzen

Je juiste setje niet gevonden? Bekijk dan onze uitgebreide selectie motorlaarzen. Of je nu op zoek bent naar laarzen voor het zomer- of winterseizoen, in casual of retro stijl, kleine of grote maat, wij hebben het. Profiteer van gratis verzending, 100 dagen retourrecht en deskundig advies. Bestel nu online of bezoek onze winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen