Klan verwarmde motorkleding

Dankzij de verwarmde motorkleding van Klan is er geen excuus meer om niet door te rijden in de winter. Klan heeft voor elk lichaamsdeel een elektrisch verwarmde oplossing gevonden. Wil je meer weten over de verwarmde motorkleding van Klan? Scroll dan even helemaal door naar beneden.

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Klan verwarmde onderkleding

Als je een echte bikkel bent en de hele winter doorrijdt dan kan je op een gegeven moment de behoefte hebben aan wat extra hulp. Klan biedt verwarmde onderkleding aan om de wintermaanden te kunnen doorstaan. Met deze elektrisch verwarmde onderkleding kan je middels een aantal verschillende standen zelf bepalen hoeveel hitte er moet worden gegenereerd.

Klan onderkleding kan je gemakkelijk aan elkaar vastmaken. Op die manier kan je bijvoorbeeld de Klan handschoenen aan de Klan liner (jas) vastmaken. Hierdoor hoef je maar één accu te gebruiken in plaats van twee. Het is ook mogelijk om deze verwarmde Klan kleding rechtstreeks aan te sluiten op de accu van je motor. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor de avontuurlijke motorrijder die ook met de motor op vakantie gaat, denk aan een trip naar de Noordkaap of als je veel door de bergen gaat rijden.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen