Motorlaarzen heren

Heren motorlaarzen nodig? Om jouw motoroutfit compleet te maken heb je natuurlijk goede, slijtvaste motorlaarzen nodig. Motorlaarzen zijn een zeer belangrijk onderdeel van je uitrusting, en daarom is het zaak om een goede en doordachte keuze te maken. Wij hebben op deze pagina een groot aantal verschillende soorten laarzen, hoogtes en materialen speciaal gericht op mannen.

Producten 1-28 van 79

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Kenmerken van heren motorlaarzen

Heren motorlaarzen zijn over het algemeen ontworpen met een bredere pasvorm en een robuuster ontwerp om tegemoet te komen aan de bredere voeten en enkels van mannen. Het maatbereik van heren motorlaarzen begint doorgaans bij een grotere maat en gaat tot grotere maten om rekening te houden met de voetgrootte van mannen. Het is belangrijk op te merken dat sommige motorlaarzen unisex zijn en geschikt kunnen zijn voor zowel mannen als vrouwen, vooral als ze verstelbare eigenschappen hebben om aan verschillende pasvormen te voldoen.

Vrijwel alle motorlaarzen voor heren worden gemaakt van leer, over het algemeen wordt dit gezien als de meest slijtvaste stof voor motorkleding. Dat dit het meest gebruikelijke is wil nog niet meteen betekenen dat er geen uitzonderingen zijn. Er zijn namelijk ook laarzen die worden gemaakt van vegan materialen, zoals kunstleer. Sidi motorlaarzen zijn een goed voorbeeld van non-leather motorlaarzen, zij maken hun laarzen namelijk uitsluitend van kunstleder. Cordura en Lorica zijn slechts twee van de vele grote fabrikanten die slijtvaste stoffen maken zonder leer.

Motorlaarzen voor heren kopen bij Voordeelhelmen.nl

Heren motorlaarzen koop je uiteraard bij Voordeelhelmen. Het maakt niet uit of het gaat om leren GORE-TEX laarzen of korte racelaarsjes, wij zorgen dat er altijd een ruim aantal motorlaarzen op voorraad zijn. Wij voorzien jou ook van alle gemakken die je verwacht van een merkdealer, zoals uitgebreide garantie. Krijg je graag persoonlijk advies bij het uitzoeken van jouw nieuwe motorlaarzen? Bel, mail of kom langs in een van onze motorkledingwinkels.

Complementeer je heren motorlaarzen

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen