Motorlaarzen heren

Motorlaarzen voor heren nodig? Om jouw motoroutfit compleet te maken heb je natuurlijk goede, slijtvaste motorlaarzen nodig. Motorlaarzen zijn een zeer belangrijk onderdeel van je uitrusting, en daarom is het zaak om een goede en doordachte keuze te maken. Wij hebben op deze pagina een groot aantal verschillende soorten laarzen, hoogtes en materialen speciaal gericht op mannen.

Producten 1-28 van 59

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Verschillende materialen van heren motorlaarzen

Vrijwel alle motorlaarzen voor heren worden gemaakt van leer, over het algemeen wordt dit gezien als de meest slijtvaste stof voor motorkleding. Dat dit het meest gebruikelijke is wil nog niet meteen betekenen dat er geen uitzonderingen zijn. Er zijn namelijk ook laarzen die worden gemaakt van vegan materialen, zoals kunstleer. Sidi motorlaarzen zijn een goed voorbeeld van non-leather motorlaarzen, zij maken hun laarzen namelijk uitsluitend van kunstleder. Cordura en Lorica zijn slechts twee van de vele grote fabrikanten die slijtvaste stoffen maken zonder leer.

Motorlaarzen voor heren kopen bij Voordeelhelmen.nl

Heren motorlaarzen koop je uiteraard bij Voordeelhelmen. Het maakt niet uit of het gaat om leren GORE-TEX laarzen of korte racelaarsjes, wij zorgen dat er altijd een ruim aantal motorlaarzen op voorraad zijn. Wij voorzien jou ook van alle gemakken die je verwacht van een merkdealer, zoals uitgebreide garantie. Krijg je graag persoonlijk advies bij het uitzoeken van jouw nieuwe motorlaarzen? Bel, mail of kom langs in een van onze motorkledingwinkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact