Onze motor outlet

Onze 3 outlets zijn tot de nok gevuld met overjarige collecties, magazijn uitverkoop, webshop retouren, maar ook speciaal door ons ingekochte (extra voordelige) motorkleding. Ook online vind je bij ons een selectie van deze producten.

Kom langs in één van onze 3 outlet winkels

Over onze motor outlet

Onze motor outlet biedt een breed assortiment van motorkleding, accessoires en uitrusting van hoge kwaliteit tegen sterk gereduceerde prijzen, waardoor het een geweldige optie kan zijn voor motorrijders die op zoek zijn naar een goede deal. Onze motor outlet biedt een breed assortiment van verschillende merken en stijlen van motorkleding, accessoires en uitrusting. Dit varieert van motorhelmen tot motorlaarzen en van leren motorjassen tot motorhandschoenen. Je vindt hier vaak seizoensgebonden aanbiedingen, bijvoorbeeld aan het einde van het motorseizoen of aan het begin van het nieuwe seizoen. Hierdoor kun je profiteren van nog lagere prijzen op items die je nodig hebt voor je motoravonturen.

Hoewel de prijzen laag zijn, betekent dit niet dat de kwaliteit van de producten minder is. De producten die in onze motor outlet worden verkocht, zijn van hoge kwaliteit en afkomstig van gerenommeerde merken. Net als voor onze normale producten geldt ons reguliere ruil- en retourbeleid, zodat je de mogelijkheid hebt om producten te ruilen of terug te sturen als ze niet aan je verwachtingen voldoen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen