Optimate acculaders

Optimate laders worden geproduceerd door Tecmate en dat bedrijf is opgericht op 1 september 1994 in België. Toen al werd het bedrijf opgericht met het oog op de ontwikkeling en productie van professionele instrumenten voor onder andere acculaden en accutesten. De kennis en ervaring die zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld bij Tecmate heeft in 1995 geleid tot de “Optimate Accubesparende laadmethode” met als doel om AGM-, GEL- en STD-loodzuuraccu’s te redden die door ernstige verwaarlozing nauwelijks meer werken. Tegenwoordig laadt, test en onderhoudt Optimate ook Lithium motoraccu’s en bevat het assortiment unieke elektronische precisieinstrumenten voor de race-industrie.

15 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Optimate: veiligheid boven alles

Anno nu zijn de acculaders van Optimate een begrip in de (motor)wereld en niet voor niks raden diverse motorfabrikanten de laders van Optimate aan. Druppelladers van Optimate worden als een van de meest veilige acculaders ter wereld beschouwt. Het laadproces begint altijd pas nadat er een goede diagnose van de 12v loodzuur accu is gemaakt waarna de accu volledig en op een veilige manier wordt opgeladen. Sinds de oprichting zijn er al meer dan anderhalf miljoen Optimate’s gemaakt.

Naast Optimate acculaders, Optimate accuverloopkabels en Optimate adapterstekkers bieden wij als Voordeelhelmen.nl meer dan 70 motormerken aan. Ben je op zoek naar motorkleding of motorhelmen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor vragen over bepaalde producten kan je ons altijd bellen of e en mailtje sturen, onze productspecialisten helpen je graag verder en denken actief met je mee.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact