X-Lite helmen

X-Lite Helmets is onderdeel van de Nolan Group en is primair gefocust op het maken van zeer goede composiet fiber motorhelmen. Het voordeel van dit type materiaal is dat X-Lite helmen erg licht van gewicht zijn en daarnaast bescherming van de allerhoogste categorie bieden. In de MotoGP hebben velen grote namen X-Lite helmen gedragen zoals Casey Stoner en Jorge Lorenzo. Mede door hun input en feedback is X-Lite vandaag de dag zo’n toonaangevend merk in helmenland.

19 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Een X-Lite helm kopen

Het merk X-Lite is ontstaan in 1998 en is voortgevloeid uit hun eigen merk Nolan helmen. Het belangrijkste doel van X-lite is het bieden van maximale bescherming en comfort voor motorrijders tijdens hun ritten. De helmen zijn ook voorzien van een uitstekende geluidsisolatie, waardoor storende windruis tot een minimum wordt beperkt, wat bijdraagt aan een aangenamere rijervaring.

Voordeelhelmen.nl is officieel X-Lite dealer. Dit houdt in dat je bij ons terecht kan voor alle nieuwe modellen, service en eventuele garantie. Via onze website kan je eenvoudig een X-Lite helm bestellen en thuisgestuurd krijgen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen