Forcefield protectie

De protectie van het Engelse merk Forcefield wordt gemaakt met de intentie om alle CE keuringen met gemak te behalen en zelfs ver voorbij te lopen. Forcefield motorprotectie (ook wel ‘Forcefield Body Armour) is ontwikkeld om motorrijders nóg meer veiligheid te kunnen bieden tijdens het motorrijden. Ondanks de hoge mate van protectie die wordt geleverd door de protectoren van Forcefield is het zo dat de protectoren nog steeds ademend zijn en dus comfortabel zijn om te dragen met warm weer.

Oorsprong van Forcefield

Forcefield is een bekend merk in de wereld van motorkleding. Het bedrijf werd opgericht in het Verenigd Koninkrijk en heeft zijn hoofdkantoor in het graafschap Dorset. Sinds de oprichting heeft Forcefield een sterke reputatie opgebouwd in de motorsportwereld en is het een vertrouwd merk geworden bij veel motorrijders en professionele coureurs. Forcefield is actief betrokken bij verschillende motorsporten, waaronder wegraces, off-road en avontuurlijk rijden.

Het geheim van Forcefield

Bepaalde geheime formules en Nitril composieten vormen de basis van de solide “Soft Armour” protectoren van Forcefield. Meerdere materialen worden met elkaar gecombineerd om zo dunne protectoren te maken met een zeer hoog protectie-niveau. Daarnaast zijn er nog veel andere technologieën die het merk gebruikt, zoals Dri-M technology, Becool technology, Tornado Advance technology en GTech fabric. Dankzij alle innovatieve ontwikkelingen is er voor iedereen wel een geschikte protector te vinden van Forcefield voor jouw motorkleding.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen