Forcefield protectie

De protectie van het Engelse merk Forcefield wordt gemaakt met de intentie om alle CE keuringen met gemak te behalen en zelfs ver voorbij te lopen. Forcefield motorprotectie (ook wel ‘Forcefield Body Armour) is ontwikkeld om motorrijders nóg meer veiligheid te kunnen bieden tijdens het motorrijden. Ondanks de hoge mate van protectie die wordt geleverd door de protectoren van Forcefield is het zo dat de protectoren nog steeds ademend zijn en dus comfortabel zijn om te dragen met warm weer. Bekijk onze volledige collectie Forcefield Body Armour hier op onze website, of kom langs in een van onze winkels voor advies op maat.

16 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Veilig op de motor met de protectie van Forcefield

Bepaalde geheime formules en Nitril composieten vormen de basis van de solide “Soft Armour” protectoren van Forcefield. Meerdere materialen worden met elkaar gecombineerd om zo dunne protectoren te maken met een zeer hoog protectie-niveau. Daarnaast zijn er nog veel andere technologieën die het merk gebruikt zoals Dri-M technology, Becool technology, Tornado Advance technology en GTech fabric. Dankzij alle innovatieve ontwikkelingen is er voor iedereen wel een geschikte protector te vinden van Forcefield voor jouw motorkleding.

Forcefield protectie kopen bij VoordeelHelmen.nl

Ben je op zoek naar protectie van Forcefield? Dat vind je natuurlijk bij VoordeelHelmen! Wij bieden alle service en gemakken die je maar zou kunnen wensen, ook wat betreft garantie op Forcefield protectoren en kleding. Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Kom dan snel langs in een van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice. Heb je jouw nieuwe motorprotectie online besteld, maar heb je toch iets anders nodig? Wij bieden gratis verzending op bijna alles en een retourtermijn van 100 dagen. Bestel nu jouw nieuwe Forcefield protectoren bij ons online of kom langs in een van onze onze uitgebreide motorkleding en motorhelmen winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen