Furygan motorkleding

Furygan timmert al sinds 1969 enorm hard aan de weg om alle motorrijders te voorzien van Furygan motorkleding. Sport roadster rijders, custom bike rijders, motorscooter rijders: Furygan weet wat de behoefte is van elke type rijder. Furygan zorgt voor kleding waar je als motorrijder blij van wordt. Furygan gaat voor maximale bescherming tijdens de onverwachte momenten. En dat doen ze op geheel eigen manier.

Furygan: een merk bezeten van motoren

Werknemers van Furygan praten waarschijnlijk nog meer over motoren dan jij en je vrienden. Waar de beste bike aan moet voldoen, wat een motorjas nou een top motorjas maakt en hoe je het beste een bocht kunt nemen. Iedereen die bij Furygan werkt, praat motor, denkt motor en ademt motor. Motorkleding past daar natuurlijk ook helemaal bij. Waar klittenband wel of juist niet moet zitten, hoe een motorjas minder wind vangt en hoe je makkelijk in het opbergvakje van je portemonnee kunt komen, maar wél op een manier dat deze veilig is opgeborgen. De eerste klanten van Furygan zijn de mensen die er werken. Dit zijn stuk voor stuk fanatieke motorrijders die precies weten wat goede motorkleding inhoudt. En dat merk je aan alles.

Furygan werkt samen met het Britse bedrijf D3O Technology, welke zorgt voor de beste bescherming ter wereld. Maximaal comfort en maximale bescherming. Het kan bijna niet samen, maar D3O maakt het mogelijk. En precies dit vind je terug in de motorkleding van Furygan. Veiligheid en comfort staan namelijk bovenaan bij Furygan. En daar pluk jij, als motorrijder, de vruchten van.

Furygan heeft zijn hele productlijn maandenlang aan brute testen blootgesteld om zo alle problemen te tackelen die zich voor zouden kunnen doen tijdens langdurig gebruik of een ongeluk. En dit doen ze ook voor alle nieuwe producten. Dit gebeurt allemaal in Furygan's Motion Lab, een zeer geavanceerd Research & Development gebouw. Deze testen worden gedaan aan de hand van de zeer strenge eisen van diverse Europese certificaten, welke de veiligheid van de motorrijder waarborgen. Alle motorjassen, motorbroeken en motorhandschoenen doorstaan deze testen. En mocht je een schuiver gemaakt hebben, kan Furygan je beschadigde motorkleding weer repareren, zodat deze weer aan alle eisen van de Europese certificaten voldoet én jou dus optimaal beschermt. Deze reparaties gebeuren in de fabriek in Nîmes. De snelle en zeer hoge kwaliteit van aftersales zorgt al sinds 1969 voor Furygan's bijzonder goede reputatie.

De belangrijkste aandachtspunten van Furygan's motorkleding:

  • Impact
  • Slijtage
  • Scheuren
  • Afwerking
  • Snedes
  • Ergonomie

Enorme keuze aan Furygan motorkleding in onze webshop

Voordeelhelmen.nl heeft, naast de andere merken, natuurlijk ook motorkleding van Furygan in haar collectie opgenomen. En daar zijn we trots op. Je kunt bij ons met een gerust hart je motorbroek, motorjas of motorhandschoenen aanschaffen. Net als op onze andere producten, bieden we ook op Furygan motorkleding de laagste prijsgarantie. Je kunt je Furygan motorkleding online bestellen of je kunt langskomen in onze showroom om deze even te passen voordat je het koopt. Het is wel altijd handig om even contact met ons op te nemen, zodat je zeker weet dat jouw product aanwezig is in onze showroom.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2021 Voordeelhelmen
Contact