DMD helmen

DMD is een Italiaans merk motorhelmen en motorgerelateerde accessoires. Kenmerkend voor DMD helmen is de DMD Vintage, waarvan zij claimen dat het de meest compacte ECE goedgekeurde retrohelm is. De DMD helmen zijn er in veel verschillende kleuren en prints, hebben een mooie retro/vintage look afwerking en misstaan niet op een mooie caferacer of andere Vintage motorfiets. Door het brede aanbod in kleuren en uitvoeringen is er voor iedereen wel een mooie DMD retrohelm uit te zoeken.

DMD Vintage compacte helm

DMD helmen staat gelijk aan hoge kwaliteit, veiligheid en comfort. DMD komt uit Italie en is marktleider in het segment Vintage helmen of retrohelmen. Zij zijn er in geslaagd de originele jaren 70 design buitenschaal te behouden maar wel te voldoen aan de hedendaagse veiligheidsstandaard. Het bedrijf heeft hard gewerkt aan de dimensies en buitenmaten van de helm om zo de kleinste gehomologeerde buitenschaal te creëren.

DMD helm kopen

Wij zijn officieel dealer van DMD. Dit houdt in dat je bij ons terecht kan voor alle modellen van de nieuwste collecties en wij jou de volledige service kunnen bieden die je van een officiële merkdealer kan verwachten. Met onze handige pagina over maatbepaling kan je gemakkelijk je hoofdmaat opmeten en in de maattabel de juiste helmmaat vinden, zodat je de juiste maat DMD helm kan kopen. Mocht de helm onverhoopt te groot of te klein zijn, dan kan je deze binnen 14 dagen probleemloos omruilen, of retourneren, waarna je het aankoopbedrag van je helm teruggestort krijgt. Liever passen? Dat kan bij onze showroom in Amsterdam (informeer wel even van tevoren of jouw gewenste model op voorraad ligt!).

Meer weten over DMD helmen of advies nodig over een aankoop? Bel gerust (020-7600807), kom langs of stuur ons even een mailtje via ons contactformulier.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen