Integraalhelm

Een integraalhelm is een valhelm voor motor- of scooterrijders. De helm omsluit het hoofd volledig en bedekt tevens de kin van de motorrijder in tegenstelling tot bijvoorbeeld de jethelm. Doordat de integraalhelm dicht is, geniet je van een optimale bescherming.

Producten 1-28 van 977

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Integraalhelm voor de beste protectie

De voordelen van een integraalhelm op een rij:

  • De beste protectie bij botsing of valpartij
  • Lekker warm en beschermend tegen regen, wind en kou
  • Dempt harde geluiden
  • Aerodynamisch design
  • Vaak voorzien van Emergency Quick Release System

Naast voordelen zijn er echter ook een aantal nadelen waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf van integraalhelmen. Zo is het zicht rondom iets minder in vergelijk met andere helmen.  Daarnaast ervaren brildragers dat de integraalhelm niet comfortabel zit. Voor brildragers is een systeemhelm een goed alternatief. Bij een systeemhelm is het op- en afzetten van een bril gemakkelijker. Sommige integraalhelmen hebben speciale uitsparingen voor brilpootjes.

Integraalhelmen kopen bij Voordeelhelmen

Wij hebben op onze webshop een breed assortiment aan integraalhelmen, van onder andere de merken AGV, Airoh, Shark en HJC. De helmen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en prints. Bekijk bijvoorbeeld eens de opvallende serie helmen van Icon Airflite. De kosten voor deze helmen zijn afhankelijk van de materialen die gebruikt zijn voor de buitenschaal en de afwerking. Maar ook het draagcomfort speelt een rol, alsmede het veiligheidsniveau. Welke helm je ook kiest, veiligheid staat bij ons voorop en daarom bieden we alleen helmen aan die goedgekeurd zijn volgens de ECE-norm. Het ECE-keurmerk geeft aan dat de helm geschikt is voor ritten op Europese wegen.

Als je van te voren niet weet welke maat helm je nodig hebt, maak dan gebruik van onze handige maattabel om je helm maat te meten. Hiermee kan je gemakkelijk jouw maat aflezen.

Topmerken integraalhelmen

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen