Integraalhelmen

Ga voor de beste bescherming op je motor met een integraalhelm: een gesloten helm met een vast kingedeelte. Bekijk onze ruime collectie van wel 1000 verschillende integraalhelmen en ontdek direct de mogelijkheden.

Producten 1-28 van 990

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Wat is een integraalhelm?

Een integraalhelm is een valhelm voor motor- of scooterrijders en omsluit het hoofd volledig. Dit type helm bedekt de kin van de motorrijder, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een jethelm. Doordat de schaal van een integraalhelm uit één gedeelte bestaat, biedt dit type helm de beste bescherming bij valpartijen of aanrijdingen.

De voordelen van een integraalhelm

  • De beste protectie bij botsing of valpartij
  • Lekker warm en beschermend tegen regen, wind en kou
  • Dempt harde geluiden
  • Aerodynamisch design
  • Veelal met ingebouwd zonnevizier, uitneembare binnenvoering en uitgebreide ventilatie
  • Vaak voorzien van Emergency Quick Release System

Nadelen van integraalhelmen

Naast voordelen zijn er ook een aantal nadelen waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf van integraalhelmen. Zo is het zicht rondom iets minder in vergelijk met andere helmen. Daarnaast ervaren brildragers dat een integraalhelm vaak niet comfortabel zit. Een systeemhelm is dan een goed alternatief. Bij een systeemhelm is het op- en afzetten van een bril namelijk gemakkelijker. Tegenwoordig hebben ook sommige integraalhelmen speciale uitsparingen voor brilpootjes.

Topmerken integraalhelmen

Jouw helm kopen bij Voordeelhelmen

Een helm kopen was nog nooit zo eenvoudig als bij Voordeelhelmen.nl. In onze webshop vind je een helder overzicht van meer dan 2000 helmen, van systeemhelm tot jethelm. Filter op maat, kleur en prijs, of kies je favoriete merk. Je profiteert bij ons van gratis verzending vanaf €75, 100 dagen retourrecht en deskundig advies in onze winkels. Bestel nu online of kom langs op een van onze locaties.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen