Pluggerz oordoppen op maat

Bescherm je gehoor tijdens het motorrijden met oordoppen op maat van Pluggerz. Ontdek alles over de mogelijkheden en maak direct een afspraak bij VoordeelHelmen voor het aanmeten van jouw op maat gemaakte oordoppen.

Type oordoppen en kosten

Pluggerz oordoppen op maat zijn verkrijgbaar in twee varianten: de Custom-Fit Road en Custom-Fit Road Premium. Je kiest zelf het niveau van het dempingsfilter: 15, 20 of 25 db. Met het premium vlakfilter van de Custom-Fit Road Premium blijft de geluidsbeleving 100% behouden. De kosten voor de Custom-Fit Road oordoppen zijn €139 en voor de Custom-Fit Road Premium €175.

Pluggerz custom fit road premium oordoppen bij VoordeelHelmen

Hoe werkt het aanmeten?

Om op maat gemaakte gehoorbescherming (otoplastieken) te laten maken, hebben we afdrukken van beide oren nodig. Deze afdrukken worden op afspraak gemaakt in een van onze winkels in Nederland. Nadat de afdrukken zijn gemaakt, kiezen we samen een geschikt filter, kleur en eventuele extra's uit. De bestelling wordt afgerekend en doorgaans binnen 5 tot 10 werkdagen geleverd bij de winkel waar je de afdrukken hebt laten maken. Vervolgens nodigen we je uit voor een 'lektest' om te controleren of de oordoppen goed afsluiten en voldoende demping bieden.

Belangrijke info voor een afspraak
Voordat we de afdrukken maken, controleren we of de oren schoon en vrij van obstructies zijn. Indien dit niet het geval is, kunnen we geen nauwkeurige afdruk maken en zullen we een nieuwe afspraak moeten plannen. Daarom raden we aan om voorafgaand aan de afspraak een bezoek te brengen aan de huisarts om de oren indien nodig te laten reinigen én om de oren haarvrij te maken.

Kies uit 20 kleuren

De maatdoppen van Pluggerz komen in 20 verschillende kleuren. Wil je dus graag dat je oordoppen mooi passen bij je rode Ducati of je oranje KTM? Geen probleem! Er zijn zelfs een aantal fluoriserende en metallic kleuren beschikbaar. Wil je zeker weten dat je jouw op maat gemaakte oordoppen kan terugvinden als het licht plotseling uitvalt in de discotheek? Dan kun je ook nog kiezen voor de ‘glow in the dark’ variant! Kortom, er is voor iedereen wel een passende kleur te vinden.

Pluggerz oordoppen in custom kleur bij VoordeelHelmen

Waarom oordoppen op maat van Pluggerz?

Motorrijden is een activiteit die gepaard gaat met aanzienlijk lawaai, vooral bekend als windgeruis. Langdurige blootstelling aan hard geluid kan leiden tot permanente gehoorschade. Bij een snelheid van 120 kilometer per uur loop je al na 7 minuten risico op blijvende gehoorschade. Maar niet alleen met motorrijden loop je kans op permanente gehoorschade. Ook het werken op een bouwplaats of het bezoeken van concerten, festivals en andere grote evenementen kan zorgen voor gehoorverlies. Pluggerz oordoppen zorgen ervoor dat het harde geluid gedempt wordt naar een veilig niveau, zonder dat het geluid vervormd wordt.

Maak een afspraak bij VoordeelHelmen voor het aanmeten van jouw oordoppen

Onze gecertificeerde afdruk-experts staan klaar om de perfect oordoppen voor jou aan te meten. Om hier goed te tijd voor te kunnen nemen, is het belangrijk dat je eerst een afspraak maakt via onze handige planningtool. De koffie staat alvast voor je klaar!

Heb je vragen over het aanmeten van op maat gemaakte gehoorbescherming? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen