Jethelm

Een jethelm is een open helm zonder kinbedekking, geschikt voor zowel motor- als scooterrijders. Jethelmen zijn lichter dan andere helmen en bieden je optimaal zicht rondom. Daarmee is deze helm ideaal voor dagen waarop het zonnetje schijnt.

Producten 1-28 van 457

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Hippe, retro jethelmen

Het uiterlijk van de jethelm is voor veel rijders doorslaggevend. De meeste rijders, en dan met name scooterrijders, kiezen voor deze helm, omdat deze een hippe uitstraling heeft en gezien wordt als een fashionitem. Het design van de helm is afgekeken van de pilotenhelm, hier stamt ook de naam ‘jethelm’ van af. Een jethelm wordt ook wel ‘open face helmet’ of ‘potje’ genoemd.

Binnen jethelmen onderscheiden we twee soorten, namelijk fashionhelmen en retro helmen. Beide types zijn modieuze helmen en leverbaar in allerlei kleuren en uiteenlopende prints. De retro jethelm heeft echter meer een vintage-look.

De beste tijd voor een jethelm op je scooter of motor

Voor scooterrijders is een jethelm voor elk seizoen geschikt, omdat zij niet met zulke hoge snelheid rijden in vergelijking met motors. Tevens rijd je met een scooter over het algemeen kortere afstanden en heb je niet voor langere tijd bescherming nodig tegen wind en kou. Voor motorliefhebbers is de jethelm vooral geschikt voor zonnige dagen.

Jethelm kopen? Natuurlijk bij Voordeelhelmen!

De veiligheid die onze jethelmen bieden is uiteraard de belangrijkste reden voor het aanschaffen van een jethelm. Wij bieden uitsluitend veilig bevonden helmen aan die het ECE-keurmerk dragen. Maar het oog wil ook wat: daarom zijn onze jethelmen verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en maten. Je zal in onze webwinkel op een eenvoudige manier jouw favoriete helm vinden voor een aantrekkelijke prijs.

Omdat de maat van een helm vaak lastig te bepalen is, vind je bij ons een hulpmiddel voor het opmeten van je helm maat. Zo kun je snel de goede keuze maken en een jethelm kopen. Als je de helm liever eerst past, bezoek dan één van onze winkels.

Je kunt met volledig vertrouwen bestellen in onze webwinkel, met gratis verzending naar Nederland en België. Mocht de helm toch niet bevallen, dan kun je hem binnen 100 dagen retourneren voor een volledige terugbetaling. Voor vragen staan we altijd paraat via de klantenservice op 020-7600 807.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen