Jethelm

Een jethelm, ook wel ‘open face helmet’ of ‘potje’ genoemd, is een open helm zonder kinbedekking. Het design van de helm is afgekeken van de pilotenhelm, hier stamt ook de naam ‘jethelm’ van af.  De helm is geschikt voor zowel motor- als scooterrijders en is ideaal voor de dagen waarop het zonnetje schijnt of wanneer het buiten niet zo koud is. Jethelmen zijn lichter dan de andere helmen in ons assortiment en bieden je optimaal zicht rondom.

Producten 1-28 van 559

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Een jethelm voor motor of scooter

Voor scooterrijders is het voor elk seizoen een geschikte scooterhelm, omdat zij niet met zulke hoge snelheid rijden in vergelijking met motors. Tevens rijd je met een scooter over het algemeen kortere afstanden en heb je niet voor langere tijd bescherming nodig tegen wind en kou. Voor motorliefhebbers is de jethelm vooral geschikt voor zonnige dagen.

Het uiterlijk van de jethelm is voor veel rijders doorslaggevend. De meeste rijders, en dan met name scooterrijders, kiezen voor deze helm, omdat deze een hippe uitstraling heeft en gezien wordt als een fashionitem. Belangrijk detail is dat wij uitsluitend veilig bevonden helmen aanbieden die het ECE-keurmerk dragen.

Jethelmen zijn retro en hip

De veiligheid die onze jethelmen bieden is uiteraard de belangrijkste reden voor het aanschaffen van een jethelm. Maar het oog wil ook wat. Dat vindt de consument ook en daarom zijn onze jethelmen verkrijgbaar in verschillende stijlen. Je zal in onze webwinkel op een eenvoudige manier jouw favoriete helm vinden voor een aantrekkelijke prijs. Binnen de productcategorie jethelmen onderscheiden we twee soorten, namelijk fashionhelmen en retro helmen. Beide zijn modieuze helmen en leverbaar in allerlei kleuren en uiteenlopende prints. De retro jethelm heeft echter meer een vintage-look.

Jethelm kopen? Natuurlijk bij Voordeelhelmen!

Jouw jethelm is gemakkelijk te vinden op onze webshop. We bieden de helmen voordelig aan in alle stijlen, kleuren en maten. Je kan jouw jethelm met gemak sorteren op prijs, kleur, merk en maat. De maat van de helm is vaak lastig te bepalen, maar op de site hebben we daar een hulpmiddel voor zodat je zelf eenvoudig je helm maat kunt meten. Zo kun je snel de goede keuze maken en een jethelm kopen. Onze webwinkel is veilig en je kan daarom een bestelling met vertrouwen plaatsen. Wij verzenden jouw bestelling binnen Nederland gratis. Valt deze helm toch niet in de smaak, dan kun je deze binnen 100 dagen retourneren en je krijgt jouw geld terug. Mocht je nog enige moeite hebben met deze vorm van winkelen, dan hebben we altijd nog onze fysieke winkels. Tevens zijn wij voor vragen bereikbaar via de klantenservice: 020-7600 807.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact