Jethelmen

Een jethelm is een open helm zonder kinbedekking, geschikt voor zowel motor- als scooterrijders. Jethelmen zijn lichter dan andere helmen en bieden je optimaal zicht rondom. Daarmee is deze helm ideaal voor dagen waarop het zonnetje schijnt.

Producten 1-28 van 434

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Waarom kies je voor een jethelm?

Het uiterlijk van de jethelm is voor veel rijders doorslaggevend. De meeste rijders, en dan met name scooterrijders, kiezen voor deze helm, omdat deze een hippe uitstraling heeft en gezien wordt als een fashionitem. Het design van de helm is afgekeken van de pilotenhelm, hier stamt ook de naam ‘jethelm’ van af. Een jethelm wordt ook wel ‘open face helmet’ of ‘potje’ genoemd.

Welke soorten jethelmen zijn er?

Binnen jethelmen onderscheiden we twee soorten, namelijk fashionhelmen en retro helmen. Beide types zijn modieuze helmen en leverbaar in allerlei kleuren en uiteenlopende prints. De retro jethelm heeft echter meer een vintage-look.

In welk seizoen draag je een jethelm?

Voor scooterrijders is een jethelm voor elk seizoen geschikt, omdat zij niet met zulke hoge snelheid rijden in vergelijking met motors. Tevens rijd je met een scooter over het algemeen kortere afstanden en heb je niet voor langere tijd bescherming nodig tegen wind en kou. Voor motorliefhebbers is de jethelm vooral geschikt voor zonnige dagen.

Topmerken jethelmen

Jouw helm kopen bij Voordeelhelmen

De veiligheid die onze jethelmen bieden is uiteraard de belangrijkste reden voor het aanschaffen van een jethelm. Wij bieden uitsluitend veilig bevonden helmen aan die het ECE-keurmerk dragen. Maar het oog wil ook wat: daarom zijn onze jethelmen verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en maten.

Een helm kopen was dan ook nog nooit zo eenvoudig als bij Voordeelhelmen.nl. In onze webshop vind je een helder overzicht van meer dan 2000 helmen, van systeemhelm tot jethelm. Filter op maat, kleur en prijs, of kies je favoriete merk. Je profiteert bij ons van gratis verzending vanaf €75, 100 dagen retourrecht en deskundig advies in onze winkels. Bestel nu online of kom langs op een van onze locaties.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen