Garmin motornavigatie

Garmin is geen onbekende naam wanneer je het over navigatie hebt. En dat geldt ook voor motornavigatie. Wanneer je een Garmin navigatiesysteem voor je motor in je hand hebt, voel je de degelijkheid en ervaar je het gebruiksgemak. Gary Burell en Min Kao legde in 1989 de basis door het opzetten van het bedrijf ProNav. Haar eerste product was een navigatiesysteem van maar liefst 2500 dollar. Maar we praten hier dan natuurlijk ook over een hele andere tijd. Het bedrijf veranderde later van naam, door het samenvoegen van de voornamen van de oprichters. Garmin bestaat nu uit meerdere bedrijven welke opereren vanuit onder andere Amerika en Taiwan.

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De voordelen van een Garmin motornavigatie systeem

Met Garmin heb je kwaliteit in handen. Garmin houdt het gehele productieproces in eigen hand en heeft hierdoor veel invloed op de levertijden, kwaliteit en service. De speerpunten van Garmin zijn:

  • Een product van hoge kwaliteit
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Ver doordachte designs
  • Innovatief
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Goede service

Een Garmin motornavigatie is onmisbaar op de motor wanneer je vaker nieuwe routes rijdt. Het zorgt voor minder planning vooraf en meer rust tijdens het rijden. Je kunt hierdoor meer genieten van je motor en je omgeving, in plaats van continue op de straatnaam borden te letten. Of steeds de weg te vragen. Daarbij geeft een motor navigatiesyteem van Garmin natuurlijk aan wanneer je te hard rijdt, dus dat scheelt misschien ook nog wel in je portemonnee. Een Garmin navigatiesysteem voor de motor kan ook binnendoor routes ('kronkelroutes') maken voor de leuke dagtochtjes. Zonder dat zelf helemaal uit hoeft te zoeken van tevoren. Zoals je ziet: veel voordelen van een Garmin motornavigatie systeem!

Garmin opereert op allerlei gebieden

Garmin heeft ondertussen een groot aantal patenten op het gebied van GPS in handen en verschillende bedrijven overgenomen. Garmin wil namelijk dat iedereen op allerlei vervoersmiddelen gebruik kan maken van haar navigatiesystemen, zoals in vliegtuigen en voor fietsers. De missie van Garmin is dan ook het ontwikkelen van superieure producten voor op de weg, in de luchtvaart, zeevaart, voor buitensport en fitness. Daarnaast verbreden ze zich ook door bedrijven over te nemen die zich specialiseren in lichaamsmonitoring, zoals stappentellers en hartslagmeters voor fitness en sporters.

Grote keuze aan Garmin motornavigatie systemen in onze webshop

Voordeelhelmen.nl heeft, naast de andere merken, natuurlijk ook motornavigatie systemen van Garmin in haar collectie opgenomen. En daar zijn we trots op. Garmin staat namelijk voor kwaliteit. En dat willen wij jou ook graag bieden. Je kunt bij ons met een gerust hart je Garmin motornavigatie aanschaffen. Net als op al onze andere producten, geven we je de laagsteprijs garantie voor een motor navigatiesysteem van Garmin. Deze korting geldt wanneer je je Garmin navigatiesysteem online bestelt of wanneer je langkomt in onze showroom in Amsterdam. Hier kun je namelijk je Garmin even uitproberen voordat je hem koopt. Wanneer je dit aanspreekt, is het wel handig om even contact met ons op te nemen. Dan zorgen wij dat we je Garmin navigatiesysteem voor de motor klaar hebben liggen voor je. Geen reden meer dus om niet even in onze webshop te kijken. En als je nog vragen hebt, kun je gewoon even contact met ons opnemen. We helpen je graag.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen