Schijfremsloten

Op deze pagina vind je ons complete assortiment aan schijfremsloten. Of je nou op zoek bent naar een klein en simpel schijfremslot of juist naar een ijzersterk ART-goedgekeurd schijfremslot met ingebouwd alarm, wij hebben voor iedere motorrijder of scooterrijder een passende oplossing.

Producten 1-28 van 35

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Schijfremsloten voor de motor

Schijfremsloten zijn wellicht de meest populaire sloten onder motorrijders, dit komt voornamelijk vanwege het compacte formaat dat ze hebben. Zo berg je een schijfremslot gemakkelijk op in een kleine tanktas of in een rugzak. Tegenwoordig heb je veel verschillende schijfremsloten, zo kan je kiezen tussen ART gekeurde sloten en zelfs schijfremsloten met een ingebouwd alarm. Het verschilt per motor wat voor schijfremslot er gebruikt kan worden, niet iedere motor is geschikt voor dit type slot.

Voordeelhelmen.nl heeft voor iedere motorrijder een geschikt slot in het assortiment, of je nou op zoek bent naar een groot kettingslot, een compact schijfremslot of een muuranker.

Schijfremsloten bestel je eenvoudig online via onze webshop of bij ons in winkel. Iedereen is bij ons van harte welkom, de verkoopspecialisten van Voordeelhelmen.nl zijn allemaal motorrijders en helpen je graag verder in het vinden van passende oplossingen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact