Schijfremsloten

Voordeelhelmen.nl biedt je de beste beveiliging voor jouw motor of scooter met onze selectie van sterkte en betrouwbare schijfremsloten. Door het schijfvormig design is dit type slot resistent tegen fysieke aanvallen en moeilijk te knippen of te verbreken. Of je nou op zoek bent naar een klein en simpel slot of juist naar een ijzersterk ART-goedgekeurd schijfremslot met ingebouwd alarm, wij hebben voor iedere motorrijder of scooterrijder een passende oplossing.

Producten 1-28 van 32

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Schijfremsloten voor de motor

Schijfremsloten zijn één van de meest populaire sloten onder motorrijders. Dit komt voornamelijk vanwege het compacte formaat dat ze hebben en waardoor je ze gemakkelijk opbergt in een kleine tanktas of rugzak. Een schijfremslot bestaat uit een metalen plaat (schijf) die is verwerkt in de rem en een slot waarmee de schijf op zijn plaats wordt gehouden. Deze sloten zijn meestal steviger en moeilijker te verbreken dan andere soorten sloten, en bieden daarom een betere beveiliging voor je motor. Het verschilt per motor wat voor schijfremslot er gebruikt kan worden, niet iedere motor is geschikt voor dit type slot.

Belangrijkste eigenschappen van een schijfremslot

  • Beveiliging: het is moeilijk om het slot te knippen of te verbreken.
  • Sterkte: het schijfvormige design van het slot zorgt ervoor dat je slot resistent is tegen fysieke aanvallen, zoals het inslaan met een hamer of het knippen met een zaag.
  • Gemak: eenvoudig om de wielas of het frame van je motor of scooter te sluiten.
  • Duurzaamheid: gemaakt van hoogwaardig staal en bestand tegen weersomstandigheden, zoals regen en sneeuw.
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen