Suomy helmen

Suomy helmen zijn oorspronkelijk afkomstig van een Japanse helmenfabriek, maar worden sinds 1997 alleen in Italië gemaakt. Suomy helmen worden ontworpen met vooruitstrevende technieken en kwalitatief hoogwaardige materialen. Als gevolg van hun toewijding aan kwaliteit, innovatie en stijl, hebben Suomy helmen een loyale aanhang onder motorrijders over de hele wereld en blijven ze een favoriete keuze voor zowel professionele coureurs als recreatieve rijders.

Kenmerken van Suomy helmen

Suomy helmen zijn ontworpen met aandacht voor detail en ergonomie. Ze hebben geavanceerde ventilatiesystemen en luchtkanalen die zorgen voor een optimale luchtstroom en temperatuurregeling tijdens het rijden. Het interieur van de helmen is vaak uitneembaar en wasbaar, wat zorgt voor een frisse pasvorm en gemakkelijk onderhoud.

Wat Suomy helmen echt onderscheidt, is hun unieke en opvallende ontwerpen. Het merk biedt een scala aan kleuren en graphics, waardoor motorrijders hun persoonlijke stijl kunnen uiten en een helm kunnen kiezen die past bij hun individualiteit. Bovendien zijn Suomy helmen gecertificeerd volgens verschillende internationale normen, zoals ECE 22.05 en DOT, wat hun betrouwbaarheid en veiligheid bevestigt.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen