Rukka motorkleding

Tijdens de productontwikkeling van verschillende motorkleding werkt Rukka nauw samen met diverse Research & Development instituten om het perfecte product te kunnen realiseren. Dankzij de intensieve samenwerking met leveranciers als GORE, D3O en DuPont worden continu nieuwe materialen ontwikkeld en getest voor het gebruik in de motorkleding protectie van Rukka. Van de planning tot aan het uiteindelijke product worden geen kosten bespaard, zo kan Rukka het best mogelijke product op de markt brengen. Bekijk onze volledige collectie Rukka motorkleding hier op onze website, of kom langs in een van onze winkels voor persoonlijk advies op maat.

Producten 1-28 van 127

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-28 van 127

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Populaire motorpakken van Rukka

Slijtvaste motorkleding van Rukka

Rukka is een zeer ervaren motorkledingfabrikant uit Scandinavië. Roger Störling startte al in 1950 het familiebedrijf met de onuitspreekbare naam “AB Sportsbklädnad Urheiluvaatetus Oy” en richtte zich in het begin vooral op kleding voor hardlopers. Hier werd de basis gelegd voor de motorkleding en protectie die Rukka vandaag de dag produceert. Een leuk feitje om te weten is dat de eerste producten helemaal in het begin ontwikkeld en gefabriceerd werden in de keuken van oude boerderij in Kokkola aan de westkust van Finland.

In 1953 breidde het bedrijf zich uit door zich ook te gaan richten op waterdichte regenkleding en later dus ook waterdichte motorkleding. Nog geen 3 jaar later verhuisde het bedrijf naar een nieuwe locatie, hier was het mogelijk om op industriële schaal producten te produceren. De bedrijfsnaam werd in 1981 uiteindelijke “Rukka Oy”, naar de bijnaam van Roger Störling. Nu kon iedereen buiten Scandinavië de naam van het bedrijf ook eindelijk uitspreken.

Elk beschermend onderdeel van de motorkleding van Rukka wordt door zowel de leverancier als door Rukka zelf getest voordat het op de markt komt. Het fabricageproces wordt dan ook continu onder de loep gehouden om zo te zorgen voor de hoogste kwaliteit. In het laatste gedeelte van de ontwikkeling gaan professionele testers en ervaren motorrijders de prototypes in het veld testen. Dit gebeurt in zowel koud als warm weer, in de regen en in de sneeuw. Pas op het moment dat alle testen perfect zijn doorstaan wordt het product goedgekeurd voor grootschalige productie, daarna belandt het bij ons in de winkels.

Rukka motorkleding kopen bij VoordeelHelmen.nl

Waarom zou je jouw Rukka motorkleding bij VoordeelHelmen kopen? Allereerst misschien wel omdat wij een officiële Rukka dealer zijn. Dit betekent dat wij jou kunnen voorzien van alle service en gemakken die je zou verwachten van een echte merkdealer, ook bijvoorbeeld in het geval van garantie. Zoek je stijladvies of weet je niet zo goed welke motorkleding bij jou past? Schroom niet om te bellen, mailen of langs te komen in een van onze fysieke winkels! Wij hebben veel Rukka artikelen op voorraad, dus voel je vrij om door onze collectie heen te navigeren. Bestellen bij VoordeelHelmen is 100% veilig en zonder risico. Ben je niet helemaal tevreden met jouw nieuwe Rukka motorjas of wil je jouw Rukka motorbroek ruilen voor een andere maat? Dat is geen enkel probleem, wij hebben een ruim retourtermijn van 100 dagen – voor ons hoef je je dus niet te haasten!

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
Contact