Voordeelhelmen motorkleding winkel

Rukka motorkleding

Tijdens de productontwikkeling werkt Rukka nauw samen met diverse Research & Development instituten om het perfecte product te kunnen realiseren. Dankzij de intensieve samenwerking met leveranciers als Gore, D3O en DuPont, worden continue nieuwe materialen ontwikkeld en getest voor het gebruik in haar motorkleding en berscherming. Van de planning tot aan het uiteindelijke product worden geen kosten bespaard, zodat Rukka het beste product op de markt kan brengen.

Producten 1-28 van 97

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Rukka Virium Gloves Black 999
  Rukka Virium Gloves Black 999
  Waardering:
  100%
  Normale prijs € 154,95 Vanaf € 100,72
 2. Rukka Realer Trousers Black 990
  Rukka Realer Trousers Black 990
  Normale prijs € 849,00 Vanaf € 551,85
 3. Rukka R-Star Black 990
  Rukka R-Star Black 990
  Waardering:
  100%
  Normale prijs € 229,95 Vanaf € 149,47
 4. Rukka Thund-R Trousers Black 990
  Rukka Thund-R Trousers Black 990
  Waardering:
  100%
  Normale prijs € 579,00 Vanaf € 376,35

Producten 1-28 van 97

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Populaire motorpakken van Rukka

Rukka motorkleding: een rijke historie

Rukka is een bedrijf dat ontstaan is in Scandinavië en daar zich ook nog steeds bevindt. Roger Störling startte al in 1950 het familiebedrijf met de onuitspreekbare naam 'AB Sportsbeklädnad Urheiluvaatetus Oy' en richtte zich in het begin vooral op kleding voor hardlopers. Hier werd de basis gelegd voor de motorkleding en bescherming die ze nu produceert. De eerste producten werden ontwikkeld en gefabriceerd in de keuken van een oude boerderij in Kokkola aan de westkust van Finland.

In 1953 breidde het bedrijf zich uit door zich ook te gaan richten op waterdichte regenkleding. Nog 3 jaar later, verhuisde het bedrijf naar een nieuw gebouw waar begonnen werd om op industriële schaal producten te produceren. De bedrijfsnaam werd in 1981 uiteindelijk 'Rukka Oy', naar de bijnaam van Roger Störling. Nu kon iedereen buiten Scandinavië de naam van het bedrijf eindelijk ook uitspreken.

Sinds 1990 is Rukka een onafhankelijk onderdeel van het Finse L-Fashion Group Oy, een van de grootste sportkleding fabrikanten van Europa. 1645 werknemers dragen zorg voor de vele merken kleding die deze groep onder haar vleugels heeft.

Elke onderdeel wordt meerdere keren getest door zowel de leverancier als Rukka zelf voordat het op de markt komt. Het fabricage proces wordt ook continue onder de loep gehouden. In het laatste gedeelte van de ontwikkeling gaan professionele testers en ervaren gebruikers de prototypes in het veld testen. Dit gebeurt in zowel koud als warm weer, in de regen en in de sneeuw. Wanneer alle testen perfect zijn doorstaan, wordt het product goedgekeurd voor grootschalige productie, zodat het uiteindelijk onder andere bij ons komt te hangen.

Enorme keuze aan Rukka motorkleding in onze webshop

Voordeelhelmen.nl heeft, naast heel veel andere merken, natuurlijk ook motorkleding van Rukka in haar collectie opgenomen. En daar zijn we uiteraard erg trots op! Je kunt bij ons met een gerust hart je Rukka motorbroek, je Rukka motorjas en Rukka motorhandschoenen komen passen in de showroom. Online vanuit je eigen luie stoel is natuurlijk ook mogelijk.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2021 Voordeelhelmen
Contact