Bull-it jeans

Het Britse merk Bull-it specialiseert zich in het maken van motorjeans en “jeggings” voor de mannelijke en vrouwelijke motorrijders. Bull- it bestaat sinds 2010 en heeft als eerste merk ter wereld een CE level II keuring behaald op een motorjeans. Het innovatieve merk maakt zeer veilige, maar ook zeer stijlvolle motorkleding voor rijders die een casual look willen. Je vindt onze volledige collectie Bull-it motorjeans en leggings hier op onze website, maar je bent ook van harte welkom in onze winkels voor advies op maat.

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Veilige motorjeans en jeggings van Bull-it

Bull-it werkt met de slijtvaste stoffen van het merk Covec. Een van nieuwste technologieën is het “Webtech” materiaal. Webtech is een synthetische stof met zeer indrukwekkende slijtvaste kwaliteiten. Dit soort innovaties maken het Britse Bull-it een belangrijke nieuwe speler op het gebied van veilige motorkleding. Ze timmeren hard aan de weg en blijven hun eigen grenzen verleggen door steeds veiligere motorjeans met nóg hogere keuringen te fabriceren.

Bull-it motorjeans kopen bij VoordeelHelmen.nl

Waarom zou jij je nieuwe Bull-it motorjeans bij VoordeelHelmen kopen? Misschien omdat wij een officiële Bull-it merkdealer zijn. Dit houdt eigenlijk in dat wij jou van alle service en gemakken kunnen voorzien, ook bijvoorbeeld op het gebied van garantie. Wil je graag persoonlijk advies? In onze winkels zijn er altijd voldoende motorjeans en jeggings van het merk Bull-it op voorraad, kom dus gerust langs om te passen en je te laten informeren. Bestel je toch liever online? Bekijk de collectie dan hier op onze website en koop jouw nieuwe motorjeans voor de allerbeste prijs. Ben je niet helemaal tevreden of wil je graag ruilen voor een andere maat? Wij hanteren een 100 dagen retourrecht en gratis retourneren voor producten boven de 200 euro.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen