Doorwaai motorjas

Wie tijdens de zomer goed beschermd op pad wilt doet er goed aan om naar een doorwaai motorjas te kijken. Het voordeel van deze motorjassen is dat je door alle mesh panelen alle rijwind goed over je lichaam voelt gaan zonder daarbij in te leveren op bescherming. Een alternatief voor een doorwaaimotorjas is bijvoorbeeld een motorhoodie, die zijn ook goed geschikt voor in de zomer.

25 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Een doorwaai motorjas voor in de zomer

Kenmerkend voor een doorwaai motorjas is dat deze vaak gemaakt is van lichtgewicht textiel en soms ook in combinatie met leer. Om zo’n motorjas dan ademend te maken worden er mesh panelen aan de jas toegevoegd. Deze mesh panelen zijn geperforeerde stukken textiel/leer waardoor de rijwind goed door de jas kan heen waaien en jou constant blijft koelen.

Het voordeel van zulk soort doorwaaijassen is dat je het gevoel hebt dat je geen jas aan hebt maar wel met alle noodzakelijke protectoren aan het rijden bent. Zo zit er bij vrijwel alle doorwaaijassen standaard schouder- en elleboogprotectie en kan je zo’n motorjas nog upgraden met een rugbeschermer. Tegenwoordig heb je zelfs al doorwaaijassen met een uitneembaar waterdicht membraan in combinatie met een dunne thermovoering, hierdoor kan je er ook mee in het voor- en najaar mee rijden.

Is een doorwaaimotorjas niks voor jou? Kijk dan eens naar onze motorhoodies, die zijn ook goed geschikt voor in de zomer.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen