Beon helmen

Beon helmen staat bekend om de betaalbare prijs, stijlvolle ontwerpen en goede prestaties. Dit populaire merk maakt betaalbare helmen voor vrijwel elke rijder en elk type voertuig op twee (of drie) wielen, zoals scooters en motoren. Vooral na de invoer van de landelijke helmplicht in 2023 voor snorscooters heeft Beon een sprong gemaakt qua populariteit.

Producten 1-28 van 34

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Stijlvolle helmen van Beon

Met een helm van Beon ga je altijd veilig en in stijl de weg op. Een zeer bekend model is natuurlijk de Beon Design, een model dat zeer goed geschikt is voor gebruik op de scooter, snorfiets en Speed Pedelec. De stijlvolle en tijdloze helmen van Beon zijn al jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld, en terecht. Niet alleen voor een jethelm ben je bij Beon aan het juiste adres, maar ook bijvoorbeeld voor een systeemhelm of een integraalhelm. Alle helmen van Beon zijn gekeurd volgens het ECE 22.05/22.06 of NTA 8776 keurmerk.

Beon helmen kopen bij Voordeelhelmen

Waarom koop jij jouw nieuwe Beon helm bij Voordeelhelmen? Allereerst misschien wel omdat wij officiële merkdealer zijn van Beon. Dit betekent dan ook dat wij jou van alle service en gemakken kunnen voorzien, ook wat betreft garantie. Ben je op zoek naar stijladvies? Kom dan langs in een van onze motorkledingwinkels, hier hebben wij een grote collectie Beon helmen op voorraad. Online bestellen is bij ons ook 100% veilig. Ben je niet helemaal tevreden of wil je jouw product ruilen voor een andere maat? Wij hanteren een 100 dagen retourtermijn op de meeste modellen en gratis retourneren voor producten boven de 200 euro.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen