Origine helmen

Het Italiaanse merk Origine helmen is gevestigd in Bergamo, wat ook wel het helmenmekka wordt genoemd. Het merk bestaat al sinds 1992 en heeft dus ruim 20 jaar ervaring in het produceren van helmen. Vandaag de dag biedt Origine helmen een ruim aanbod ECE goedgekeurde helmen, dat varieert van hippe potjeshelmen tot een volwaardige endurohelm met geintegreerd Bluetooth communicatiesysteem af-fabriek! Het mooie van dit alles is dat je met een Origine een mooie Italiaanse helm koopt voor een niet-Europese prijs.

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Voor ieder een Origine helm

In het brede aanbod is voor ieder wel een mooie Origine helm te vinden. Zo heb je de Origine Sprint, een mooie jethelm. Maar ook een klassieker als de Primo, die gebaseerd is op het klassieke potje en in wel 18 uitvoeringen aangeboden wordt, is een topper te noemen!

Bijzonder van Origine is een reeks endurohelmen en systeemhelmen die al vanuit de fabriek een ingebouwd Bluetooth communicatiesysteem hebben. Deze zijn netjes weggewerkt, je hebt dus geen onhandige grote bult met een bedieningspaneel of een lomp uitstekende microfoon aan je helm hangen. Dit Blinc systeem zit ingebouwd in o.a. de Tecno en de Gladiatore.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen